20-та годишнина празненства: Спечелете Yale Z-Wave Wise Lock на стойност 190 британски лири

, за да помогнете на празнуването на нашата 20-годишнина. . Този път наоколо ние предоставяме на Yale Z-Wave Wise Lock на стойност £ 190!

Yale Wise Living Range е създаден за осигуряване, екран, както и да управлява къщата ви с различни мъдри устройства за безопасност. Независимо дали става въпрос за мъдро заключване, аларма или система за видеонаблюдение, разнообразието от предлагани продукти на Yale Wise Living ви поставя в управлението на сигурността на вашата къща. Благодарение на Йейл за подкрепата им на общността на автоматизираната къща.

Да влезеш…

Шампионът ще получи Yale без ключ, свързано с Wise Lock плюс модула Smart Lock Z-Wave. За възможност да спечелите набор от Yale Wise Lock на стойност £ 190, точно като автоматизираната страница във Facebook във Facebook, след това, както и да споделите тази публикация. основно като това.

Ще запазим това състезание отворено до полунощ GMT на 29 февруари 2016 г., така че имате много време да влезете, както и ще разкрием шампиона тук. Това раздаване е на разположение на посетителите от Обединеното кралство и се прилагат нашите нормални конкурсни политики. Страхотен късмет всички!

Yale.co.uk

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *