След: Стената за акцент на спалнята

за по -дълго, отколкото бих искал да призная, планирам тюркоазена стена за акцент – първо за хола, както и по -късно избрах на една за спалнята вместо това вместо това .

След много напред и напред относно избора на цвят, ние избрахме-да, той имаше състояние-на интензивния тил на Бех (S-G-490). Това е идеалното количество зелено, но все пак наистина бита, както и плаж. Избрахме плоска повърхност, така че да не показва много светлина – това е ярка спалня, занимаваща се с Изток – както и вярвах, че такъв наситени цвят ще изглежда най -фин матов.

Бяхме толкова развълнувани, че започнах, че не успях да си спомня да направя подходящо преди снимки. Е, спалнята имаше богата червена стена за акцент, така че ще я оставя на вашите въображения.

Това преди снимката не показва действителната червена стена (вдясно), но това беше точно същия цвят като завесите, така че можете да разберете защо копнея за актуализация.

Защо не направихме преди снимки?!?! Въпреки това можете да видите малко от червеното блестящо след това първо палто. (Наистина отне само две палта, без грунд!) Останалите три стени бяха боядисани в този цвят над гардероба – той го нарече кафе, аз го нарекох кафяво. Така или иначе беше също толкова тъмно.

ET voila, завършената стена за акцент. Както можете да видите, нарисувахме останалите три стени топло бяло, за да съответства на мебелите. Това е едно от изборите на Линда Рийвс, наистина – античното бяло на CIL. Желаехме меко бяло, което не би се борило със стената на тилите, както и топъл тон, който би бил уютен достатъчен за спалня. Перфектно е. Освен че забележи, че червената драперия е сменена за лесни щори с въглен от въглен от IKEA. Моята любима имаше фантастичната концепция да използва остатъчния материал от оразмеряването на щорите, за да покрие една по четири за ватаците (има още един по-голям прозорец вляво). Той просто използва основен пистолет, за да защити материала около краищата на дървесината, след което го свързва към рамката на прозореца с няколко нокти. Той е полезен.

Наистина сме доволни от това как точно се оказа. Да, да, да, както и да е толкова ярка за някои, но ми харесва поп цвят на цвета. Първата снимка беше направена вечер, както и тази сутрин, така че можете да видите как точно модификациите на тилите през целия ден. Плюс това, нашият топъл сив органичен мателасе завивка, както и шамари от Западен бряст, не изглеждат пространството да изглеждат добре. О, както и моето трио от вази за тили са от магазина за долари в Япония – откраднете!

Прочетете предишната ми публикация за мотивацията зад тази акцентна стена. Плюс това, вижте много по -силни цветови опции в галерията за есенни бои на нашите редактори.

Фото кредити:
1. Бех
2-5. Гуен МакАули

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *