Marmitek Boomboom 152 Bluetooth Music Receiver

на Marmitek Ever разширяващият се каталог на полезни джаджи за вашата цифрова къща получава още едно ново попълнение тази седмица с въвеждането на Bluetooth Music приемника Boomboom 152.

Системата използва подобна настройка на много високоговорители на тавана, използвайки един автомобилист със среден/бас заедно с 2 хоризонтално противоположни пищялки, за да осигури стерео изображение. Разработено в акумулаторни батерии осигурява до 8 часа обслужване, както и под £ 50, това е метод с евтини услуги за допълване на музиката на вашия смартфон или таблет …

„Ново! Marmitek Boomboom 152 Безжичен високоговорител за iPhone, както и iPad-цялата ви много обичана музика се съхранява на вашия iPhone или iPad? Е, сега можете да споделяте тази музика с други навсякъде, както и когато пожелаете! Boomboom 152 е преносим високоговорител, който може да бъде свързан безжично с вашия iPhone или iPad. В резултат на това можете да пускате вашата много обичана музика на плажа, в парка, на местоположението на приятелите си или където и да е другаде с несравнимо шумно високо качество в сравнение с вградените високоговорители на вашия iPhone или iPad.

Един говорител произвежда най -добър стерео ефект! Това е резултатът от двете, напълно поставени пищялки, които доставят изключителни шум с високо качество с премахване на високи и средни честоти. В допълнение, фино скритият, но изключително ефективен 20 -сантиметров бас порт доставя богати, както и на дълбоки ниски тонове. Вградената, акумулаторна батерия ви доставя с осем часа музика, ако нямате достъп до електрически гнездо.

Цена, както и наличност – Boomboom 152 е бял, както и се предлага сега само за 49,95 евро. Искате ли черно? След това изберете Boomboom 150, който се предлага за точно същата цена. ”

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1
Bluetooth аудио приемник – Marmitek Boomboom 80 – NFC – Bluetooth до 3,5 мм жак – A2DP стерео -…
2 отзива
£ 19,80
Влезте в Amazon

2
Bluetooth аудио приемник – Marmitek Boomboom 93 – APTX & APTX Ниска латентност – Цифров аудио изход -…
20 отзива
£ 74.62
Влезте в Amazon

3
Marmitek Boomboom 460 Music приемник с Bluetooth APTX с цифров усилвател-Силвър
10 отзива
£ 105.59
Влезте в Amazon

www.marmitek.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *