20 -та годишнина празненства: Спечелете ръба на Вера от Vesternet на стойност 100 паунда

, за да подпомогнете да отпразнуваме 20 -годишнината си, имаме планина от страхотни награди, които да осигурим благодарение на изключително щедра подкрепа от любимите ни компании за разумни къщи. Този път наоколо раздаваме ръба на Вера на стойност 100 паунда любезност на Vesternet!

Vesternet е създаден през 2008 г. от Innovation Professional & предприемач, Дейв Бел. След като стартира, както и продаде световете съвсем на първо място в интернет Bluetooth Shop през 2000 г., той видя появата на потенциално още по -големия пазар на автоматизация на безжичните къщи. Сега Vesternet се разраства, тъй като в крайна сметка беше най -добрият World Wise House Shop, с безброй щастливи клиенти по целия свят. Благодаря на Vesternet за подкрепата им на общността на автоматизираната къща.

** Конкуренцията е затворена **

Поздравления за шампиона Патрик Литълхалес!

Edge Vera Edge е напълно представен уеб шлюз, съвместим с Z-Wave, който ви позволява да се свържете с дома си, независимо къде се намирате. За възможност да спечелите Vera Edge на стойност 100 британски лири, точно както както автоматизираните страници за дома, така и във Facebook, след това споделете тази публикация. Просто като това.

Ще запазим това състезание отворено до полунощ на 14 февруари 2016 г., така че имате много време за влизане, както и ще разкрием шампиона точно тук. Това раздаване е на разположение на посетителите само в Обединеното кралство и се прилагат нормалните ни правила за конкурса. Страхотен късмет всички!

Vesternet.com: Vera Edge в Vesternet

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *