Видео магазина Kaleidescape се разширява до Обединеното кралство

Kaleidescape обявиха, че техният онлайн магазин за видео вече е достъпен във Великобритания. Услугата стартира с около 400 филма и над 450 телевизионни епизода от филмите на Warner Bros., закупени от магазина, ще включват всички обичайни екстри и файлове ще съдържат до 1080p/24, а Dolby TrueHD и DTS-HD, където са налични. Kaleidescape също ще влезе в ултравиолетовите права за заглавията, които закупувате за гледане на мобилни устройства …

Kaleidescape, Inc. днес обяви, че магазинът Kaleidescape, неговата първа индустрия, която дава възможност за цифрова доставка на покупки на филми през интернет с най-високо качество, вече е достъпна във Великобритания. Новата услуга стартира в САЩ през декември и първоначално е подкрепена от многогодишно лицензионно споразумение с дигиталната дистрибуция на Warner Bros. Услугата е и първата, която активира електронната доставка на цялото допълнително съдържание, намерено във физическите носители.

Собствениците на система Kaleidescape във Великобритания ще могат да купуват и изтеглят филми директно в техните системи от онлайн магазина на Kaleidescape. Това улеснява от всякога клиентите на Kaleidescape да разширят своите филмови библиотеки и да изживеят най -висококачественото съдържание в дома си само с едно щракване на бутон. Любителите на филми вече ще се радват:

Девствено видео с резолюция до 1080p/24 и Dolby Truehd и DTS-HD Master Audio Soundtracks и Bitrates, съвпадащи с физическите медии

Лесно надграждане на DVD качествено съдържание към HD изтегляния

Автоматични ултравиолетови права, с мобилно възпроизвеждане от приложението и уебсайта на Flixster

Бонус функции, включително коментари на режисьора, алтернативни окончания, изтрити сцени и документални филми

Ясна индикация за заглавия, които вече притежават по време на пазаруване, включително Blu-ray дискове и DVD-та

Лесна покупка на цяла колекция, като номинирани за наградата на Оскар за най -добра снимка, с уникалния бутон Buy All

Една управляема библиотека за преглед на цялата им колекция от Blu-ray дискове, DVD и изтеглени заглавия

Rotten Tomatoes рейтинги и отзиви за филми, докато пазарувате

За страстни любители на филмите и запалени колекционери на филми по целия свят, сървърите на филми Kaleidescape осигуряват ненадминато изживяване за наслада на филми, телевизионни предавания и музика. Експертите по Kaleidescape са избрали ръчно хиляди от най-смешните, най-страшните, най-екшън и емоционално заредени сцени от хиляди от най-популярните филми на всички времена, до които потребителите могат да имат достъп директно с помощта на дистанционно управление или iPad. Само система Kaleidescape дава възможност за прескачане директно към любима песен в Blu-ray или DVD концерт или мюзикъл. Този опит вече е достъпен за изтеглено съдържание, заедно с всички филми, които клиентът може вече да притежава на диск.

„Магазинът Kaleidescape е всичко, което очаквате от Kaleidescape“, казва Гари Люис, собственик на базираната в Лондон фирма за инсталиране на персонализиране Cornflake. „Вече няма нужда да компрометирате най -доброто качество на аудио и видео, за да се получи удобството за доставката на интернет. И, разбира се, изтеглянията от новата услуга могат да се ползват с цялото богатство на потребителското изживяване Kaleidescape. ”

Digital Distribution Warner Bros. е първото, което лицензира съдържание, достъпно във Великобритания чрез новия магазин Kaleidescape, предоставящ над 400 филма и над 450 телевизионни епизода. За да гарантира, че собствениците на системи Kaleidescape имат достъп до своите филми на мобилните си устройства, Kaleidescape също лицензира ultraviolet права за включване с закупуването на повечето заглавия в магазина на Kaleidescape. Ultraviolet е домашното забавление, конвенционално за филми в облака. След като филмът бъде закупен през магазина на Kaleidescape, това заглавие може да бъде автоматично добавено към Ultraviolet акаунт на клиента и след това да се разгледа чрез всяка участваща услуга на Ultraviolet Retailer, включително Flixster.

kaleidescape.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *