Избори на редактора: Южноамериканският стил на Кай Етиер открива под 50 долара

най-добре сега, южноамериканският модел в стил, както и разкрасяването не показва индикации за забавяне-което е просто добре от мен! Парчета в топли, динамични цветове са прост метод за привеждане на живот в неутрални стаи, докато прекрасната бродерия, както и занаятчийската се развива, имат селски чар, който обичам.

Искате ли да пазарувате модела, без да разбивате банката? Точно ето моите най -добри снимки в магазините – всички пари в брой под 50 долара.

Стилът на Камби в Торонто носи най -красивите перуански възглавници, одеяла, както и килими (и всичките им неща се предлагат онлайн). Обичам тази блестящо оцветена капака за възглавница с вълна. Това би направило отличен акцент върху неутрален стол или диван.

Източник: Камби дизайн

Продукти: Капачка за възглавници Cabana, $ 45

Аз съм голям почитател на линията на съдове за занаятчийски принадлежности на Indigo. Имам набор от ръчно изработени каменни плочи, както и купи у дома, както и бих искал да добавя тази купа за сервиране към моята колекция. Това е толкова просто, красиво парче – добре и добре да останете скрити в шкафа. Бих запазил този човек на масата на кухненската зона.

Източник: Indigo

Продукти: Artisanal Big Serving Bowl в слонова кост, $ 45

Друг продукт на плота, който ми хвана окото наскоро, са тези памучни салфетки от Pehr Designs. Откривам, че малко бродерия може да измине дълъг път, както и особено като тази лесна жълта ръкоделие.

Източник: PEHR дизайни

Продукти: Slub Natural Dobby салфетка в царевица, $ 12/всяка

Тези ръчно рисувани свещници от студиото в стил Бруклин страхотно нещо са обикновен избор-освен кой от 5-те цвята да изберете. Навеждам се към свежите екологични, но може и да изберете наситено оранжева или ударна жълта двойка.

Източник: Прости стоки на тигър

Продукти: Свещници на полето в екологично чисти от страхотно нещо, $ 45/чифт

Последното ми откриване идва от Ikea, който го изби от парка съвсем наскоро с тяхната колекция за регистрирано издание. Особено ми харесва тази ваза, издухана в устата: неговият топъл, оранжево-розов цвят, както и занаятчийска форма са красиво, но фино кимване към тенденцията в Южна Америка.

Източник: Ikea

Продукти: Сее ваза от Аарон Пробин, 15 долара

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *