Crestron Release Free App на iPhone

iPhone и iPod Touch продължават да се доказват, че сами по избор на разработчици на домашна автоматизация. Сега компанията Smart Home от висок клас Crestron пусна собствено приложение, което позволява управление и контрол на климата, осветлението, нюансите и системите за сигурност през Wi-Fi и дори клетъчната мрежа.

„Crestron App осигурява напълно интегриран контрол от Apple® iPhone ™-сега се предлага като безплатно изтегляне от iTunes® App Store, Crestron Mobile за iPhone ви държи Crestron Connected, където и да сте. Интуитивният графичен интерфейс позволява безпроблемен контрол и управление на климата, осветлението, нюансите и системите за сигурност. Преглед на стаята и състоянието на устройството и регулирайте функциите за управление в основно пребиваване, ваканционен дом и офис в реално време, комуникирайки чрез 3G или Edge Cellular Network (или Wi-Fi, където е наличен).

Crestron Mobile на iPhone говори директно със системата за управление на дома без софтуер на трети страни или външни сървъри. (Интерфейсът също трябва да бъде програмиран в системата за управление от оторизиран дилър на Crestron.) Всякакви актуализации или промени в контролната програма се изпращат автоматично на iPhone, когато приложението се стартира, а новите места лесно се добавят чрез отваряне на „връзките“ Страница на iPhone. Crestron Mobile е съвместим с оригиналния iPhone, iPhone 3G и iPod® Touch.

За инсталатора Crestron Mobile за iPhone е напълно интегриран със софтуер за програмиране на Crestron, включително SystemBuilder ™, VT Pro-E и Simpl ™. Интерфейсът на iPhone се свързва към система за управление на Crestron, както всеки TouchPanel в системата. Персонализираните дизайни на GUI и настройките на програмата се реализират абсолютно същите като всеки друг контролен модул без разходи ”

www.crestron.com: Crestron Mobile Press Repouint

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *