Декорирането на най -добрите предложения за декориране на бюджета на читателите

с бюджет не означава, че трябва да се откажете от стила. Постигането на евтин шик вид е видяно в различни къщи, които сме представили, като този на бившата къща и настоящия дом на редактора на редактора на Style Michael Penney, но не винаги е лесно да се постигне. За да ви помогнем да получите външния вид, който следвате, нашите фенове на House & Home Facebook и последователи в Twitter споделят своите идеи за декориране на достъпни цени:

Създайте свое собствено изкуство

1. Рамка всеки ден намира

Вместо да харчите стотици на изкуството, създайте свое собствено за наистина персонализирано докосване. Мишел Дарвин (@michelledarwin) препоръчва да се рамкира илюстрирани картички в рамките на IKEA и да ги обеси в клъстери или да ги подпира на рафт за лесен за промяна вид. Тереза ​​Смедли (@4tstyles) обича да спестява календари и за тази цел, докато Denise Georgiou-Newell (@deedeenewell) предлага да се използва текстурирана или шарена хартия. Материята е друга алтернатива.

2. Донесете на открито

Фен на Facebook Дженифър Пердикарис-Кенеди намира (безплатни) артикули в природата и им носи на закрито, включително копнежи конуси, кедрови резници и путки върби. Намерените предмети от лесни разходки по плажа също могат да помогнат за създаването на доста винетка или колекция от изкуство на платно.

3. Надстройте детското изкуство от хладилника

Дженифър също казва: „Опитвам се да включа училищното изкуство на децата си – нищо като малко изкуство с юфка с парче керамика или групиране на свещи […], за да придаде стил и личност на всеки декор!“

4. Боя се върху празно платно

Имате ли различни цветове в една стая, но нищо не ги държите заедно? Джун Гърнси Ходсдън, един от нашите фенове на Facebook, казва: „Направете абстрактно платно с цветовете, които„ се сблъскват “в стаята, за да се съберат. Имате нужда само от един елемент като този, за да работи! “

5. Използвайте своите умения

Vonda-Marie Owens и Alex Cobbe използват личните си таланти, за да направят своето изкуство-Скици и бои на Vonda-Marie, и блогърът Алекс Коббе кръстосани шевове забавни дизайни и използва боя за много по-необичайни произведения на изкуството. Дори и да не се смятате за особено хитър човек, ще намерите много лесни идеи за изкуство „Направи си сам“ в нашата секция за онлайн телевизия.

Боя, боядисване, боя

Чували сте го преди и вероятно ще го чуете отново – Paint е едно от най -удобните оръжия, които има дизайнер. Както каза фенът на Facebook Morgan Cox, „Боята е ниска цена и променя всичко!“

1. Съживете старите мебели и аксесоари

„Актуализирах моите рамки за картини от злато в черно със спрей боя и промених цвета на матите на бяло, като търкалях бяла боя върху тях“, казва Карън Джонстън Зобел, един от нашите фенове на Facebook. Карън също даде живот на стар багажник, който имаше с нов слой боя, превръщайки я в масичката за кафе на дъщеря си. Facebook Fan Shelly Devous препоръчва и това. Мебелите с потапяне на боядисани са най-добрата тенденция и сега.

2. Стени на козина, облицовка и подове

Промяната на цвета на стените ви е много по -проста от смяната на всичките си мебели, плюс, не забравяйте тапицерията си. Фен на Facebook Алисия Смит също препоръчва да рисува стени. В скорошен чат в Twitter (#DesignTV) редакторът Suzanne Dimma препоръча да рисувате дървени подове бяло, тъй като външният вид е много популярен. „Боядисайте върху тях, ако се нарязват“, казва тя. Използвайте съвети за рисуване на пода на Монреал Скот Йейман. Подовата настилка е друг вариант.

Намерете парчета втора употреба

Където и да получите мебели втора употреба, най-важното е да го направите свой собствен. Ан Дейвис (@ddreamsbyanne) предлага да се даде пазар на бълхи да намери нов слой боя и да променя хардуера, за да отговаря на вашата цел. Неща като рязане на краката на трапезарна маса могат лесно да създадат масичка за кафе.

1. Често проверявайте Thrift Store & Flea Markets

Скритите скъпоценни камъни на тези места бързо се грабват, така че проверявайте често. Dayka Robinson (@daykarobinson) предлага да отидете на бълхи пазари и икономични магазини, добавяйки: „Ако направите план и сте гъвкави, можете да създадете зашеметяващ дом с характер, който изглежда готово списание! Същественото е да знаем кога да спасим и кога да се разпалиш. ”

2. Погледнете в мрежата

Алисия Смит препоръчва проверка на сайтове като Craigslist и Kijiji, които обикновено са изпълнени с страхотни сделки. Действайте бързо обаче – добрите предмети обикновено не остават дълго.

3. Дръжте очите си отворени навсякъде

Независимо дали е вашият седмичен ден за боклук или минавате покрай сметище, забелязвате предмети, оставени на бордюра или висянето от кошчето, може да ви помогне да намерите нови мебели, които могат да бъдат възстановени с помощта на боя или нова тапицерия.

4. Не отхвърляйте магазините за големи кутии

Направете масово произвеждани елементи, като добавите тапицерия, коронен формоване и боя, предлага Ан Тидман-Хинчлиф. Donna Guilbault също харесва магазините за големи кутии, защото, казва тя: „Ако имате добро око, можете да реновирате ниската цена и след това да го облечете с аксесоари!“ В неотдавнашен онлайн телевизионен епизод на H&H, например, IKEA маса беше покрита с тапет за наистина персонализиран външен вид.

5. Потърсете продажби и изложби

Джули Сноудън (@snowjules) посещава местна изложба за изящни изкуства на местния университет всяка година. „Страхотно еНачин да намерите невероятни и евтини оригинални произведения на изкуството “, обяснява тя. Ан Тидман-Хинчлиф намира търпението ще помогне: „Повече пъти, отколкото не, това, което харесвате, ще влезе в продажба.“ И не отхвърляйте зоната на надраскване и вдлъбнатина на някои магазини за мебели, тъй като „много пъти това, което не е наред с артикула, е незначително.“

Рециклиране на стоки

1. Опитайте малки проекти за шиене

Ерин Сноу използва винтидж доли, като ги превръща в малки възглавници и и лавандарни сашета, а Ан Дейвис (@ddreamsbyanne) изрязва стари хвърляния и пуловери, за да направят нови покривки за възглавници, абажури и бегачи на маса.

2. Пренасочване на счупена лампа

Джесика, един от нашите фенове на Facebook, закупи счупена лампа, превключи електрическите агрегати и я боядиса бяло. Редакторът на дизайна Камерън Макнейл също е направил това и преди, за да създаде много бляскави лампи.

Посетете нашето ръководство за декориране на бюджет-шик за много повече идеи и споделете своите идеи за портмоне в секцията за коментари по-долу. Плюс това, не забравяйте да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook и да взаимодействате във форумите, за да можем да включим вашите мисли в бъдещи уеб статии!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *