Cytech Release C-Bus to Knx Translator

Cytech са пуснали нов модул C-BUS към KNX / EIB, за да преведат от един протокол в другия …

„Comfort Intelligent Home System на Cytech е единствената интегрирана система за автоматизация на алармата и домашната автоматизация, която може да бъде свързана с C-BUS и KNX на Schneider, като едновременно с помощта на специални интерфейси на CBU и KNX. Новият преводач на C-Bus to Knx (CBUSKNX01) е самостоятелен шлюз между мрежите, който позволява тези две широко използвани и конкурентни автобуси за автоматизация да бъдат инсталирани в същата система, когато не се изисква комфортна система.

Преводачът се предлага с терминални блокове за връзка с KNX и C-BUS, както и USB интерфейс за конфигурация. Захранва се от адаптер на WallMount. Тази уникална разработка позволява на C-BUS превключватели да контролират KNX задвижващите механизми и димери и обратно. Софтуерът за безплатен преводач на автобус позволява до 3000 карти между адресите на C-BUS и KNX Group.

Приложенията за преводача включват възможността за превключватели на KNX и CBUS и димери за съвместно съществуване в голяма търговска или жилищна инсталация, където са необходими специализирани компоненти от всяка система. По -мъдрият шлюз за управление на дома на Schneider вече може да се използва за контрол на KNX система.

Връзките към безплатния софтуер за преводач на автобуси и ръководството за продукти са достъпни от връзката по -долу. ”

www.cytech.biz: eib / knx модули

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *