Linn Kinik

Linn току -що обяви въвеждането на новия си интерфейс за контрол на домашното кино, който работи на джобни компютри – „В ново вълнуващо развитие Linn обявява специален нов интерфейс за контрол на системата за домашни театър, който работи на джобни компютри.

Kinik (произнася се „Ki-Neek“) е GUI, проектиран от Linn, който позволява безжично управление на системния контролер на Linn Kisto (и скоро системният контролер на Linn Kinos) и всички свързани компоненти на източника, свързани с джобен компютър.

Kinik работи на многобройни джобни компютри, работещи с Windows Mobile 2003 SE или Mobile 5 и е забележително основен за използване, с възможна пълна настройка само за няколко минути.

Този нов интерфейс ще контролира всички компоненти на Linn Source със съвместимост на RS232, както и не-LINN източници, включително CD и DVD плейъри, сателитни и кабелни телевизионни приемници, контролирани от Kinik с помощта на преводач на Linn Dekoda IR.

Kinik предоставя незабавна двупосочна комуникация между потребителя и системата, което позволява обратната връзка на информация, обем и информация за източника на екрана на джобния им компютър. Освен това, тъй като Kinik е безжично приложение, той може да се използва навсякъде в обхвата на подходящ рутер, използвайки невероятно гъвкав контрол на всяка система за домашно кино. ”

Научете много повече тук

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *