Control4 въвежда TuneIn и Control4 Wireless Music Bridge

Control4 обявиха, че добавят услугата TuneIn от април тази година, заедно с ново хардуерно устройство – The Wireless Music Bridge.

Устройството ще свърже вашия телефон, таблет или компютър към вашата система Control4 с помощта на AirPlay, Bluetooth и DLNA и ще ви позволи да предавате аудио от вашите устройства към основната си система. И Tunein, и безжичният музикален мост от $ 300 предстоят за пускане през Q2 тази година. Вижте видеото и пълния PR по -долу.

Control4, водещ новатор в жилищните и търговските системи за автоматизация, обяви днес подобрено изживяване „слушане“, предлагайки на клиентите нови начини да се насладят на любимата си музика и подкасти чрез техните системи Control4. Започвайки през Q2 2013, Control4 Systems с OS 2.4 ще включват местност, водеща услуга за слушане на музика, спорт, новини и комедийни потоци от цял ​​свят. Освен това, новият безжичен музикален мост Control4 осигурява безпроблемен начин на потребителите да се свързват, да се наслаждават и да се наслаждават на музикални и музикални услуги чрез приложения, пребиваващи на техния смарт телефон, таблет или компютър.

„Tunein и новият ни безжичен музикален мост са мощни допълнения към нашия опит за слушане и предоставят на клиентите естествен начин да се насладят на любимите си радиостанции, подкасти, аудио книги и музика в дома“, заяви изпълнителният директор Мартин Плех. „Независимо дали влизате в дома си и се докоснете до любимия си плейлист на вашия iPad, поканете гостите си да споделят своята музикална колекция от техния смарт телефон или да вдигнете BBC в кухнята, ние улесняваме достъп до достъп и се наслаждаваме на лични медии в целия дом. ”

TuneIn и Control4-TuneIn предоставя на клиентите Control4 директен достъп до повече от 70 000 традиционни и само за интернет радиостанции, които се предават от цял ​​свят, както и до милиони подкасти, концерти и интервюта по поръчка. Здравата способност за търсене на Tunein помага на хората да открият точно това, което търсят, независимо дали е любимият им изпълнител, песен или радио личност на местно ниво или от целия свят. Интегрираният, интуитивен и елегантен потребителски интерфейс на Control4 доставя списъци със станции и показва списъци, налични филтри за избор въз основа на жанр, местоположение и език и насочва потребителите към нови онлайн медии, както и към съдържанието, което вече обичат. Tunein е безпроблемно интегриран в аудио зони Control4, така че всеки да може да слуша една и съща музика или всеки член на семейството може да се наслади на собствените си персонализирани любими в различни зони едновременно. TuneIn ще бъде наличен на всички системи Control4, работещи с OS 2.4, започващи на 1 април 2013 г.

Control4 Wireless Music Bridge – новият безжичен мост Control4 позволява на собствениците на жилища, членовете на семейството и техните гости да се свържат безжично към система Control4, за да се насладят на цялата музика, съхранявана или достъпна чрез лични смарт телефони, таблети и компютри. Безжичният музикален мост също осигурява удобен път за клиентите на Control4 да се свържат с поточни музикални услуги като Pandora или Spotify на личните си интелигентни устройства от система Control4 – всички, като същевременно запазват пълен телефон и разглеждане на разглеждане на телефон и възможности за приложение. Освен това, безжичният музикален мост доставя налични произведения на изкуството и метаданни директно в средата Control4 за показване в интерфейса Control4 „сега възпроизвежда“ на сензорни панели, телевизионни екрани и приложението MyHome.

Безжичният музикален мост обединява технологиите за свързване на Ethernet, WiFi и Bluetooth в един продукт, което позволява на почти всяко умно устройство да „натиска“ музика, подкасти, новини, спорт и аудио книги в системата Control4 чрез пълна поддръжка за стрийминг за iOS устройства, както и Bluetooth и DLNA за други телефони и таблетки.

Планира се, че Control4 Wireless Music Bridge ще бъде наличен през Q2 2013 за $ 300 въвеждащ MSRP в САЩ и $ 345 Международен MSRP от оторизирани дилъри на Control4.

Control4: Нашето интервю с Control4

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, доставени по имейл, направо във входящата ви поща всеки ден

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *