Прикриването на телевизорите ви

често е фокусна точка на хола, но от гледна точка на дизайна те са зрителни. В апартамента, представен по -горе, дизайнерът Томи Смит умело персонализира кухненския полуостров, за да предложи идеално скривалище за телевизора. Цветът на тъмния шкаф, сдвоен с оформлението на пространството, прави това идеална услуга за малък апартамент с отворена концепция.

Вземайки сигнали от Smythe, ние измислихме 3 други умни начина да прикриете телевизора си:

1. Вградените шкафове са полезен начин да скриете телевизора извън полезрението, като същевременно предлагате допълнително място за съхранение. Направете ги по поръчка за вашата всекидневна или ден, или съберете бюджетен комплект от магазин за големи кутии, който работи за вашето пространство.

2. Стената на галерията е друг вариант за разсейване на самия телевизор. Монтирайте телевизора си с плосък екран до стената, след което просто закачете предпочитаните от вас произведения на изкуството (различни размери работят най -добре) около него, за да привлечете вниманието далеч от телевизора. Ако стената на галерията е твърде заета за вашето пространство, изберете метод извън центъра и закачете една или две снимки от едната страна на телевизора.

3. Голяма конзола е чудесен начин за разсейване на телевизора. Използването на конзола или Credenza, която е много по -голяма от вашия телевизор, ще привлече окото по линията на конзолата, а не да се фокусира върху телевизора и предлага много отворен дисплей за други декоративни парчета като скулптури и вази.

Номерът е да превърнете телевизора си във фонов шум и да не го покажете като функция в стаята.

Обиколете апартамента по -горе в онлайн телевизията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *