Семейните пространства, които не жертват стил

, трябва да задоволят нуждите на децата, но все пак искат домът ви да изглежда напред? Разбираме. Тези домове показват, че можете да имате удобни, удобни и подходящи за деца стаи с пораснала естетика.

Масата и столовете с размер на деца дават на собствениците на жилища Рок Хуйн и децата на моя Льо Нгуен място за закуска и рисуване в дневната зона, докато малкият аквариум-един от две в дома-помещава някои от техните 30 риби. „Кубчетата на хола са станция за игра на бебета, пейка за книги и допълнителни места за гости, в едно“, казва моят LE.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом Септември 2015 г. Издание

Продукти: Book Bench, 1925 Workbench; маса, столове, три круши.

Два големи бели стола, покрити с бяло, са идеални за излежаване в слънчевата стая на дизайнера Саманта Сакс. Полилей с мъниста, камилска кожа Pouf от Мароко и реколта странична маса дават личността на ефирната космическа.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Хаус и дом юни 2014 г. Издание

Продукти: столове, подова лампа, Ikea.

Дизайнер: Саманта Сакс

В тази фамилна стая две големи секции придават на салона, докато барабанните маси и цветния килим за пачуърк имат модна мароканска вибрация. Саманта Фарджо разработи дискретните вградени в двете страни на телевизора, за да приюти електроника, настолни игри и други основни неща.

Фотограф: Алекс Луки

Източник: Хаус и дом Януари 2016 г. Издание

Продукти: дивани, килим, светлини, възглавници, хвърляне, барабанни маси, elte; Синя ваза, Западен бряст; Цвят на стената, бял гълъб (OC-17), Бенджамин Мур; произведение на изкуството (на стената), Metropolis Living.

Дизайнер: Саманта Фарджо

В кухнята собственикът на жилището Андреа Армстронг избра полипропиленовите столове и винил банкет от кожа в кът за закуска за техните модерни линии и устойчивост на разлята храна. Подобно на цялото изкуство в къщата, снимките на цветни риболовни примамки, които висят над банкета, имат лично значение. „Семейството ми е пълно с запалени рибари, така че изглеждаше подходящо и забавно“, казва Андреа.

Вижте останалата част от този семеен дом в нашата видео турне.

Фотограф: Алекс Луки

Източник: Хаус и дом Януари 2016 г. Издание

Продукти: Столове, Холс Клуни; плоски съдове, чинии, очила, стомна, elte; Произведения на изкуството от Лори Нюдик, галерия Коркин.

Дизайнер: Саманта Фарджо

Старшият редактор на дизайна Сали Армстронг създаде организатор на стени като подредена услуга за съхранение на слънчеви очила, ключове и поща, когато тя влиза във вратата. Тя окачи организатора си в калката, но вие също можете да използвате такъв като хъб в натоварена кухня или в малък преден вход.

За да направите своя собствена, изберете листове от панела на художника от бреза и Balsa Wood (достъпни в магазините за занаятчийски и арт доставки), които са достатъчно значителни, за да поддържат теглото на хартията и телефоните, но достатъчно тънки, за да се режат лесно; Сали са с дебелина ¼ ”.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: Хаус и дом Септември 2015 г. Издание

Продукти: брезов панел, десери; Дърво копчета, долината на Лий, Бокс и копче цвят, Цитрон (74), Фароу и топка; Архитектура, Atelier Kastelic Buffey.

Дизайнер: Сали Армстронг

Показаната тук зона на детската дейност се използва практически всеки ден от дъщерите на Сали. Масата и столовете бяха старият комплект за хранене на Сали; Тя им даде игрив обрат с цветно блокирана бяла и гореща розова боя. Художествените произведения са залепени към стената с японска лента Washi, което прави ротациите лесни. Икономична рафт за книги и колички за занаяти IKEA притежават доставки за занаяти.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом Септември 2013 г.Дизайнер: Сали Армстронг

Боята с черна дъска превърна стаята на Sally’s Powder в неочакван дизайнерски момент и насърчава потребителите да се отдадат на своя вътрешен графити художник. Рустик, монтирана на стена, подхожда на случаен дизайн. „Беше по -евтино от актуализирането на суетата и заема по -малко място“, казва Сали. Кръгло огледало и X-образни дръжки добавят графичен удар.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Хаус и дом Септември 2013 г.

Продукти: Мивка, кран, джинджифил; огледало, уравнение.

Дизайнер: Сали Армстронг

Собственикът на дома, художникът от Торонто и текстил дизайнер Вирджиния Джонсън постави тона за игра с динамична плочка в банята на децата си. Изкуството се чувства забавно, заседнало с лента Washi, а стар стол на стълбата е топло фолио за хрупкавата палитра.

Фотограф: Алекс Луки

Източник: Хаус и дом Април 2015 г. Издание

Продукти: Мивка, Каталано; огледало, ikea; кошница, Западен бряст; кърпи, au lit.

Дизайнер: Litsa Trochatos, Christopher Knight и Jan Eleni Lemonedes

Тази стая за медииране в сутерен е украсена с забележителни модерни мебели, включително диван за завой от Патриша Уркиола за B&B Italia, стол на утробата Saarinen и лампа от Twiggy Floor от Foscarini.

Намерете много повече вдъхновение и идеи в нашето игриво ръководство за дизайн и декориране.

Фотограф: Янис Николай

Източник: Къща и дом Най -добър декорация 2014 Специален брой

Продукти: BEND DOVA от Patricia Urquiola за B&B Italia, масичка за кафе на басейн от Bensen, подова лампа от Foscarini, стол на утробата от Saarinen, INFORM Interiors, Informinteriors.com.

Дизайнер: Нанси Рийско

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *