Слънчев стил на Пуерто Валарта

Имах късмет, достатъчно, за да пътувам до Пуерто Валярта, Мексико този празник, както и да бъда правдив, аз наистина съм все още точно тук, докато съставя това – плажен стол, Тихия изглед, Топло слънце, като Е, като се страхувате много повече от всякога връщането обратно към студа!

Пуерто Валярта е малко градче на плажа, разбираемо до многобройна дестинация за пътешественици, но именно автентичният му чар, както и селски призив най-много ми хвана окото. От неограничената работа с плочки, до безпроблемните жилищни помещения на закрито/на открито, до кованото желязо, както и занижените, но напълно декорирани фасади, това местоположение е наистина вълшебно.

Самото пътуване беше невероятно, но нещото, което продължих да забелязвам, беше точно колко красиво е това място от гледна точка на стила. Пуерто Валярта, както и по -специално от Стария градски квартал, е богат на история, както и красив дизайн, както и декор.

Ето изстрел на Hausienda, която вечеряхме в една вечер. Това е дневната зона, но това, което не виждате, е, че е напълно отворен от едната страна към централния двор. Чувства се толкова автентично, както и харесвам всички бяла, както и сметана с топли оранжево-червени акценти.

Също така имаше няколко места, които открих по метода, които успяха да приемат конвенционалната мексиканска мотивация, както и след това да я актуализират по много по -съвременен начин.

Този ресторант на брега на плажа е фантастичен пример. Харесва ми методът, който са положили тухлените павета в модел на херинга!

Всъщност може да продължа с дни за това колко съм повлиян на това място, както и се надявам да споделя много повече снимки през следващите няколко месеца. Въпреки това засега изисквам да потърся от лаптопа, както и да се накисвам на слънце, докато все още имам възможност!

Фото кредити: 1-6. Джоел Брей

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *