Въздухът на сензора за движение на Loxone е безжичен PIR за вашия интелигентен дом

Австрийски специалисти по интелигентен дом Loxone продължават да разширяват безжичната си гама от модули с този нов въздушен сензор за движение

360 ° устройството може да усети безжично присъствие в дома ви, откривайки движението и яркостта. Тя може да бъде захранвана от 24V постоянен ток или с батерия (до 2 години) за истинска безжична свобода на мястото.

Той предоставя информация за полезни функции като аларми, осветление и икономия на енергия, така че това единично устройство да може да се използва за различни функции в рамките на интелигентна домашна система на Loxone, от привеждане на светлините до задействане на аларма за взлом.

Вижте видеото по -долу.

Осветление – Светлини, които автоматично се появяват в различно време и при различни нива на яркост, според вашия график. Не много повече се разпалва в тъмното за превключвателя на светлината.
Музика – Обичате възпитателен плейлист, който да придружава сутрешния си душ? Като да отвърнете джаз, докато се накисва във ваната? Вашият умен дом ви е покрил в момента, в който влезете в банята.
Аларма – Вашият сензор за движение също може да бъде Sentinel, като се наслаждавате над дома ви, когато не сте там. Трябва ли неканен гост да си проправи път, ще бъдете уведомени незабавно.

Сега сензорът за движение на Loxone AIR 100190 е наличен сега.

loxone.com: Още от Loxone

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *