Подготовка на пространство за гости

дали вашата зона за гости е отделна спалня или диван за издърпване в деня, направете го екстравагантно отстъпление с няколко специални докосвания като легло, съставено с меки, свежи спално бельо, както и нощ Масата, покрита с воден карафа, както и стъкло заедно с няколко пътуващи книги във вашия град. Няколко допълнителни възглавници са необходими за допълнителен комфорт, както и за четене през нощта. Down Down Ovet е най -добрият в комфорта, но помислете за добавяне на хвърляне или сгънато легло в края на леглото, за да предпазите от втрисане.

Правилното осветление е важно: Помислете дали да поставите страхотна светлина за четене от всяка страна на леглото, както и да поставите осветителното тяло на тавана върху димер за допълнително управление. Добавете нощна светлина към съседната зала или стълби, така че гостите да чувстват положителни пръсти на пръсти към тоалетната или кухнята посред нощ.

Уверете се, че чекмеджетата за космически скрини за гости са празни, както и чисти; Обшивките за чекмеджета или ароматизираните сашета са добро докосване. Ако пространството има килер, произведете някаква зона, както и предлагайте закачалки на гостите да окачат дрехите си; Предоставянето на няколко прясно измити халати за гости е любезен жест. Доста храна на нощна маса може да действа като улов за ключове, монети или бижута. Модерен бележник, както и химикалка са обмислени допълнения за записването на телефонни номера, упътвания или напомняния.

Запасени кърпи за гости в тоалетната вместо в спалнята, където може да останат след себе си. Баня за стека, ръка, както и се занимавайте с кърпи, както и ги увийте с панделка Grosgrain за привлекателно, подобно на хотел усещане. Напълнете кошница със сапуни с размер на пътуването, шампоани, балсами, както и кремове или лосиони; Поддържането на допълнителни четки за зъби, както и пастите за зъби с малки размери във вашия шкаф за лекарства ще са достъпни за полезни за посетители, които може би са забравили да опаковат тези необходими артикули.

Ако вашият ден или жилищно пространство се удвоява като спалнята ви за гости, превърнете страничната маса в нощна маса, като добавите будилник, водно стъкло, както и материал за четене. Уверете се, че пространството осигурява уединение през нощта с достатъчно покрития на прозореца, както и местоположението на телевизора дистанционно управление в обикновена гледка.

Подготовката за пристигането на вашите гости може да бъде толкова лесно, колкото да съставите дивана или както е включено, колкото да се преустройва допълнителната спалня. Независимо от ситуацията, имайте предвид, че когато се опитвате да накарате гостите да се чувстват в къщата в жилищното ви пространство, битките докосвания изминават дълъг път.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *