Преди и след: По-внимателно разглеждане на нашето преобразуване на Airstream

в най-популярното ни телевизионно видео на H&H от 2015 г., 210-футово ремарке на Airstream беше превърнат в очарователно бягство през уикенда. Сега споделяме задълбочен поглед върху снимките преди и след. Собствениците на жилища Кент Уърт, мениджър в Fabric House Kravet Canada, и Sean Swayze, дизайнер с Bryon Patton & Associates, работиха, за да приведат на датиращия трейлър до техните стандарти за стил. Щракнете и плъзнете през изображенията по-долу вижте отпадането на челюстта преди и след снимки на преобразяването от началото до края.

Кент и Шон построиха голяма платформа на палубата на кедър, за да добавят използваеми квадратни крака към дома си през уикенда, създавайки място за хранене на Алфреско и зона за хол за вземане на слънце. Растенията в саксиите от неръждаема стомана омекотяват външния вид и кимват към алуминиевото тяло на ремаркето.

Неудобен телевизионен шкаф и горен шкаф на вратата бяха отстранени, за да се почувства интериорът по-малко затворен. Облачният печат Fornasetti Wallpaper беше вдъхновението за цялостната естетика: ефирен и причудлив, той „добавя към мечтаното качество на пространството“, казва Кент. Виниловата настилка с широка лента напомня бледо дърво, подобрявайки случайната вила, докато емблематичният стол Eames се смесва в модерен клас дизайн. „Искахме да донесем малко лукс“, казва Кент.

Оригиналният диван на ремаркето беше перфектно прилягане в основното жилищно пространство, така че Кент и Шон просто го бяха повторни в трайна външна материя и имаха единична пейка и задни възглавници, направени за по-чист и по-сложен вид, отколкото старият дизайн с три чисти. Диванът се сгъва в двойно легло, когато приятелите посещават. Хрупкавата бяла боя по стените и тавана помага на мъничкото ремарке да се почувства по -просторна и привлекателна.

Кухнята е мястото, където се случи по -голямата част от тежкото повдигане. Кент и Шон запазиха рамката на кабинета непокътнати, но всички настъпи на вратата бяха заменени с изработени по поръчка плоски за нефусенния вид. Единична кръгла мивка и графичен черен кран придават модерен ръб, а броячите на черните ламинирани са супериздръжливи. Злорещните керамични подови плочки бяха разкъсани, за да направят път на меките сиви винилови дъски, които се движат в целия кемпер.

Умният, компактен дизайн на оригиналните легла Twin включва ключово съхранение в спалнята. Кент и Шон рисуваха леглата сиво, което допълва новата подова настилка. Моделите с нисък ключ в постелката добавят визуален интерес, а ямките бели завеси на всички прозорци имат спокойно усещане. Кръглата таблица добавя повече съхранение, а нейният оформен дизайн отеква закръглената рамка на ремаркето.

Малката баня, която включва душ сергия, беше освежена с палто от бяла боя по стените и шкафа, както и нова мозаечна винилова настилка (не е показана). Замразено покритие на прозореца добавя уединение, без да блокира светлина.

Алуминиевият екстериор означава, че ремаркето се нуждае от измиване и полиране само веднъж годишно, така че отварянето на уикенда се чувства така, сякаш е приключил, преди да започне. „Просто го включваме, когато стигнем тук, и това е всичко“, казва Шон. Емблематичните заоблени ъгли на Airstream имат ясно ретро вибрация и, в щастливо съвпадение, синята ивица на трейлъра перфектно се вписва в това, което двамата са планирали за вътрешната палитра. Именно отличното състояние на екстериора убеди двойката да купи – „Докато екстериорът има почтеност и не изтече, почувствахме, че можем сами да се справим с интериора“, казва Шон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *