Попитайте дизайнер: Топла първична спалня

Q. Имам трудно време да разкрасявам основната ни спалня. Стената на таблото е подредена в фино сребро, както и бял модел, както и мебелите са тъмнокафяв дъб. Съвсем наскоро инсталирах хардуер за драперии, но нямам концепция какъв цвят или модел на драперия да виси. Бих искал да чуя всякакъв вид предложения.

– R.P. (За да изпратите свой собствен въпрос, вижте нашата страница Designer ™.)

А. Добавете ботаническа драперия.

Панелите за драперия определено ще добавят малко цвят, както и модел. Изберете материал като Amaia на Ромо в Уасаби (7359/04) (показан)-Това е ботанически ботанически с мащаби с таупе, зелено-сиво и приятен акцент на жълтеникаво зелено. Накарайте завесите да се зашиват с обърнато заглавие на плисе, както и да ги закачите на тъмни метални пръстени.

Разбийте дървените тонове.

Мебелите ви от дърво са доста приятни, но всичко това заедно изглежда малко тежко. За да промените външния вид, боядисайте леглото си в Bone White (516-3) от Pittsburgh Paints (показани). Нов цвят на стената, като Pittsburgh рисува „Лекият градински чай (409-4) (показан), ще вземе в новата драперия.

Актуализирайте лампи.

Настоящите ви абажури са също така традиционни, така че ги превключете за барабан или кръгъл заострен стил в черно бельо или хартия. Преместете подовата лампа до стола от другата страна на стола – сегашната му настройка тълпи леглата лампи.

Донесете текстура.

Нова покривка на леглото ще добави лихвен процент, както и текстура. Home & Home’s Hotel Diamond Pique? Покритието в шоколад или лате (показано; при домашни екипи) има хубав ватиран модел, както и богатите кафяви ще балансират с рамката на вашето легло. Добавете чифт възглавници за акцент от колекцията на Home & Home’s Hotel Crest (показана). Контрастната граница ще работи добре с драперията с ботанически печат, както и с кафявата покривка. Килим от зона също ще помогне да се омекотят външния вид. Опитайте памучния килим на Madeline Weinrib Westley Cotton (показан).

Вижте още попитайте дизайнерски отговори. Плюс това, изпратете свой собствен въпрос, с указания от нашата страница за Ask A Designer ™.

1. Madeline Weinrib Platinum Westley Rug, Y & Co. 2. Материал на Amaia в Уасаби (7359/02), Ромо. 3. Боя се в лек градински чай (409-4) (вляво), както и костно бяло (516-3), бои Питсбърг. 4. Възглавница за монограма на Home & House Hotel, The Bay. 5. Home & House Hotel Diamond Pique? Покритие в шоколада, както и лате, домашни екипировки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *