Жилищни пространства без препятствия

сигурни, че всички сме мечтали да сме посветени на квартали за гости, пространство за домашно забавление или дори просто страхотни сделки за съхранение, колкото и да е за съжаление за много от нас, този тип зона е истински лукс. В много домове едно пространство трябва да прави двойно – или дори тройна – отговорност, както и с цялата тази многозадачност, струпването има метод за подреждане. Точно тук са три предложения за по -подредена, много по -просторна всекидневна, без значение колко точно има многобройни функции, които трябва да играе.

1. Използвайте кошница или кутия като странична маса. Изберете трайно парче с плосък връх, който ще държи формата си под вашата чаша или книги. Леката кошница работи особено добре, защото може да се премести бързо в стаята. Запасете през зимния си сезон, както и допълнителни дистанционни в него, както и никой няма да бъде по -мъдри!

2. Избягвайте рутинния диван в полза на дневно легло или диван. Редовните задържания могат да извлекат много повече пробег от жилищното пространство с диван, който се удвоява като легло. Опитайте да произведете собственото си легло от две кухи османци със слой пяна отгоре. Войла! Допълнително съхранение, места за сядане, както и легло за гости в едно.

3. Намалете размера на вашата масичка за кафе. По -големият не винаги е по -добър! Често ниска странична маса работи отлично пред дивана. Още по -добре, вземете щеката си от таблици с карти, както и към къмпинг екипировка, както и разгледайте парче сгъване. Те са лесни за отлагане, както и визуално леки, което подпомага вашата зона да изглежда по -голяма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *