Обратно към училищното пазаруване

Знам, че не съм единственият, който мисли тази седмица като нова година. Въпреки че няма деца, които се връщат обратно в училище, моят приятел Ким вижда септември като премиерно време за започване на свежи. Трябва да кажа, съгласен съм: заредени с летни почивки – от час на вътрешен двор до няколко седмици от езеро – и вдъхновен от собствените си деца с техните свежи нови маратонки и раници, оглеждам къщата, решавайки Как да донесат нов живот на закрито. Преминах към нашия отдел за мерч, за да видя какво е новото в колекцията House & Home за есента (пазаруване на прозорци в офиса: удобно, но опасно). Това са моите три фаворити:

Влизането на това хрупкаво бяло легло с пригодени сиви ивици би било като да видите оазис. Говорете за удължаване на това празнично чувство. Въпреки че щях да прескоча много от декоративните възглавници (извинявай, Линда!): В края на деня не искам да се суете с декориране. Бутиково спално бельо в Малахит, 600 броя на резбите, 100% памучен сатин; В Double/Queen and King, от 19,99 до 189,99 долара, в залива.

Забитите дръжки на тази приборка биха добавили толкова голям детайл и контрастират с основната настройка на бялата маса. Urban Loft Flatware, 20 PC. Комплект/69,99 долара, в залива.

Бледо синьото е един от онези цветове, от които никога не се уморявам. Обичайте ръчно хвърления вид на тези чинии и купи. Пребиваване на съдове за вечеря в зимно небе, замазка и сняг, 16 бр. Комплект/39,99 долара, у дома екиписти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *