MAC Tiny Server-19-инчов преглед на рафта на багажника

UBL-MMR от Mk1 Studio е 19-инчов рафтон рафт за вашия Mac Tiny Server. Автоматизираният читател на дома Бен Маккормак преглежда хардуера и ни показва много повече снимки от своя проект за багажник за домашна автоматизация.

Подаване от Бен Маккормак – В дизайна на нашата къща винаги съм планирал да запазя колкото се може повече от нещата за домашна автоматизация в Node Zero и всички наши съоръжения за домашно кино. Като мъж на Apple, аз също закупих Mac Tiny преди няколко години, за да съхранявам всички файлове за къщата и да действам като медиен сървър.

Въпреки това се сблъсках с проблем, Mac Tiny е страхотно парче хардуер, но не е лесно монтирано на багажника. Потърсих високо ниско в интернет, открих $ 85 UBL-MMR от MK1Studio. Прекарах известно време по имейл на Матю от MK1Studio с някои въпроси и взех решение да взема потапянето и да направя поръчка.

Хареса ми факта, че изглежда добре създаден и обслужван за всички шнурове, излизащи от гърба на Mac Mini. Харесва ми и факта, че бих могъл да инсталирам моя Apple TV в същия рафт, тъй като е създаден, за да държи 2 Mac Minis, а кракът на Apple TV е подобен.

Затова поставих покупката си с помощта на eBay и чаках, тъй като Normal Shipping International винаги отнема известно време, а 5 дни, заседнали в митницата, не помогнаха. Когато рафтът пристигна, забелязах, че е бил отпаднал по време на доставката и ъгълът е бил огънат. Свързах се с Матю от Mk1stuido и обясних какво се е случило. Веднага използваше замяна или да даде отстъпка и предложи да мога да огъна ъгъла обратно на мястото си. Приех отстъпката и обмислих това, че наведе ъгъла назад. Това наричам страхотно обслужване на клиентите. Проблемът беше обработен перфектно без шум или спор от Матю. 10/10 за обслужване на клиенти!

Поставянето на всичко заедно е доста лесно, Mac Tiny е поставен в UBL-MMR, включената метална скоба в горната част и включените винтове се поставят и затегнат. Няма какво да ви спре да затягате Mac твърде силно, така че трябва да внимавате, за да не сте прекалено ентусиазирани в този момент.

Една от страхотните характеристики е в задната част на рафта е изрез, който ще позволи на Mac Tiny захранване да бъде вързано в багажника – връзките на шнура също се доставят, така че няма търсене наоколо, за да завършите инсталирането – Още едно страхотно докосване. След това можете да „обличате“ захранващите кабели. След като завършите, всичко е много спретнато и подредено.

Всичко, което е оставено да се направи, е да поставите рафта в багажника.

Като цяло съм много доволен както от MK1Studio, така и от UBL-MMR, той изпълнява идеално моите изисквания. Всичко, което ми остава да направя, е да използвам втория слот за моя Apple TV, но трябва да намеря някои по -къси винта за затягане.

UBL-MMR от Mk1studio: Mac Mini

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook, или се абонирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, направо във входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *