Retail Elegant

Често влизам в кафене в Торонто и магазин за дизайн La Merceria, за да отпивам вкусна чаша кофеин и да разговарям собственика Сандра Рохас-Чини. Сандра има фантастичен стил и е прогноза за тенденции за търговци като залива, така че обичам да избирам мозъка й обикновено за това, което хваща окото й. Когато изскочих наскоро, всичко, за което можеше да говори, беше новият облик Club Monaco дава своите магазини. Сандра работеше за клуба Waaaaay обратно, когато, така че тя добре познава марката. „Изгуби пътя си за известно време – отбеляза тя,„ но тази нова посока е перфектна. “

Когато изскочих от магазина на Блур Стрийт в Торонто, разбрах нейния ентусиазъм. Дрехите бяха страхотни – спомням си, че се наслаждавах на пуловер с кашмир – но много повече се интересувах от декорирането. Идеален от входа на двойната врата, чувствате се, че влизате в невероятния апартамент или апартамент на невероятен приятел – който има толкова много дрехи, тя е посветена на целия си дом на тях. Стените на основния етаж са боядисани с кремообразно бяло и имат предвид архитектурен интерес с добавени корнизи за усещане за стар свят. Шоустопиращ полилей на входа допълва шарнирните месингови светлини за задачи, които са монтирани над дисплеите и хвърлят топло сияние, което доминира над тези непростими светлини (треперене). Вместо скучни плаващи рафтове, гардеробите с високи изветрени дървета, оборудвани със стъклени врати, бяха пълни със сезонни вълнени.

Но мъжкият отдел на по -ниското ниво и визуализиран тук намерих много вдъхновяващо.

Ако бях ерген, щях да пазарувам за идеи, както и панталони.

Топли сиви стени, покрити с изкуство, тонове книги, селски дървени маси, подаване на шкафове, преобразени като чекмеджета на скрин, винтидж светлини на задачите – о, толкова мъжествени, но и поглед жените също обичат.

Щастливо бих помогнал на моя колега да актуализира гардероба му тук. (Задача и двамата се страхуваме.)

И като се има предвид, че сме в разгара на актуализирането му, аз направих милион психически бележки, като как тези винтидж дървени щайги за доставка, оборудвани с кастори, ще бъдат оптимални като допълнително съхранение под леглото му. Надявам се, че сте еднакво вдъхновени.

За много повече от това, което ме вдъхновява, следвайте ме в Twitter @kkb416.

Фото кредити: 1-8. Club Monaco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *