Crestron Takes Manage до още едно ниво

, както и експерт по автоматизация Crestron е доволен, че е на събитието за иновации на House тази година и според рекламния мениджър Петра Ван Миувен, щандът ще бъде фокусиран върху три основни диапазони на продукта : „През юни 2010 г. ще можем да изложим напредък на нови продукти в нашия контрол на осветяването, цифровите медии, както и в Prodigy Ranges.

Шоуто ни предлага само с най -добрата атмосфера, за да задоволим интеграторите от цяла Великобритания, както и ще изложим победителите в нашата годишна програма за награди. Ще покажем нови допълнения към нашите изключително видни цифрови медии, както и с озаряващи управленски решения, но основният фокус за събитието ще бъде върху новата гама Prodigy. Тази лесна, както и достъпна услуга предоставя на нашите дилъри възможността да разширят пазара си, за да предлагат управление на къщи за всеки начин на живот, както и бюджет. Сега, с Crestron Prodigy, практически всеки тип собственик на жилища може да се зарадва на предимствата на достъпната, както и на надеждната автоматизация на къщата. ”

Новите продукти, които трябва да бъдат изложени – Поддържането на нови технологии е постоянен шофьор за Crestron, както и събитието за иновации на House е идеалната платформа за изживяване на блудници, както и цифрови медии лично. Също така, екологичните услуги за управление на светлинното осветление на Crestron ще бъдат на показ-бизнесът има продуктите, както и иновациите, за да предлагат частно управление за LED светлинни тонове, както и Crestron Greenlight Systems могат да работят с всякакъв вид LED трансформатор на пазара. Стойката също ще проведе първото показване на Обединеното кралство на редица разработки, включително безжични решения, идеални за пазара за модернизиране, както и новини за нашето продължително предоставяне на клавиатури, както и на лицевите плочи. Не само това, обаче, ние ще провеждаме обучение на производители в допълнение към излагането на победителите в нашите горещо оспорвани годишни награди за интеграция-представяйки изключително най-добрите инсталации на Crestron на жилищния пазар.

Digital Media – HDMI & Digital Video в Ordinary Sight – Crestron е отделил много повече от пет години на изследването на HDMI/HDCP, както и за установяване на DM технология. На щанд B10, делегатите ще се уверят сами по революционната система за цифрови медии. Crestron Digital Media е перфектната система за транспортиране на видео с високо значение, както и аудио на дълги разстояния, използвайки мед, както и влакна. Намерете точно как цифровите медии могат да помогнат да открият пътя на многобройните от проблемите, наблюдавани в цифровите видео инсталации.

Prodigy – Illumination & Av Made Easy – Prodigy осигурява достъпно, опростено управление на вашата къща, както и домашно забавление от всякакъв вид пространство в дома ви или от всякакъв вид местоположение на планетата. Поддържайте цялата си музика, филми, светлини, термостати, както и безопасност и сигурност на една ръка разстояние навсякъде, където и да сте, както и където и да отидете. Винаги сте във връзка, както и в управлението с Prodigy. Prodigy прави всичко вярване, така че не е нужно. Crestron ще демонстрира на събитието за иновации на House точно как Prodigy може да се използва за бързо разгръщане на жилищни услуги с ниски разходи, както и бързо използване на Prodigy устройства, както и на Prodigy Composer за разработване на програма за AV & осветяваща система за един час.

Greenlight Illumination Manage – Следващото поколение на контролите за осветяване на Crestron постига несравнимо ниво на комфорт, полза, както и оптимизирани икономии на разходи за енергия – днес има голямо търсене на тези продукти. На изложението посетителите на щанда ще могат да проверят системите за осветяване на Crestron, както и да намерят точно как да определят решение за осветяване на Crestron.

crestron.com: crestron.co.uk: cedia expo

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *