Marmitek представя 3D HMDI превключвател за дистанционно управление

Новият Marmitek Connect420 се свързва до 5 HDMI устройства към вашия телевизор и поддържа Full 1080p 3D, както и традиционни 2D настройки. Устройството може да се превключва автоматично въз основа на източника или с включено дистанционно управление, а металната корпуса означава, че превключвателят е без всякакви смущения. Сега е достъпен за около £ 90.

3D HDMI превключвател – Marmitek Connect420 ви позволява да се свържете до 5 HDMI устройства към вашия телевизор само с 1 кабел. Това предотвратява бъркотията на кабелите под вашия телевизор и осигурява решение, ако телевизорът ви няма достатъчно HDMI портове. Connect420, разбира се, поддържа и други стандарти като DVI, HDCP, CEC, LipSync, EDID стандарти, Deep Color (36Bit), X.V. Цвят и Dolby True HD & DTS HD В допълнение към 3D. Активният превключвател също е без прекъсване в резултат на твърд метал, без намеса, най-високо качество на корпуса.

Независимо дали говорим за телевизионни канали, игри, видеоклипове в YouTube, Blu-ray дискове или филми при поискване, ясно е да видим, че 3D съдържанието се очертава като значителна сила. И това не означава само 2D оптимизирано, но и пълно 3D. A/V оборудване:-

С PS3-Firmware-Update 3.5 на Sony миналата есен, 38 милиона A/V устройства станаха 3D подходящи за един крак.

Blu-ray плейърите са все по-снабдени с мрежова връзка, което ви позволява лесно да получите 3D онлайн съдържание.

HD декодерите сега често предоставят възможност за гледане на 3D филми при поискване.

Телевиси – много производители предлагат 3D телевизори, оборудвани с мощен софтуер, който може да обработва двойни изображения. Защо да гледате 3D? 3D създава кино изживяване у дома, когато гледа филм; Той гарантира по -интензивно изживяване при играта и наистина ви кара да се чувствате така, сякаш седите на стадиона по време на спортно състезание. Гледането на телевизия се превръща в истинско изживяване.

Ако искате да продължите да се наслаждавате на тези 3D опции, сега или в бъдеще, бъдете готови за тези разработки и купете 3D превключвател за естетика на бъдеща доказателство във вашата всекидневна. Connect420 разполага с пълен HD 5 вход / 1 изходен HDMI превключвател с 3D поддръжка …

Само един кабел към вашия телевизионен екран! превключете между свързаните HDMI устройства.

Подходящ за свързване на 5 HDMI източника към вашия телевизор едновременно. Просто се нуждаете от 1 HDMI вход и никога повече не трябва да превключвате кабели.

За свързване на игрална конзола като PlayStation и Xbox, Blu-ray плейър, сателитен приемник и всички други HDMI устройства.

Подходящ за Full HD 1080p и всички 3D формати.

С вграден повторител и изравняване за коригиране на всяка възможна загуба на сигнал, така че можете да свържете до 15 метра HDMI кабел към изхода.

Превключва автоматично и/или с дистанционно управление.

Без смущения заради твърдата метална корпуса.

Marmitek Connect420 е наличен сега и има препоръчителна цена на дребно от 99,95 евро/ GBP 89,95 вкл. ДДС.

www.marmitek.com: Купете сега в Amazon

Искам още? – Трябва да ни следвате в Twitter, като нас във Facebook или да се абонирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени по имейл, направо до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *