Преобразяване: Бърза за съхранение за забавление

пренебрегван двор и липса на озеленяване направи този прост кафяв навес да изглежда изцяло и безинтересен. Но имаше добри кости и много потенциал. Със свеж слой боя и интелигентна организация вижте как се трансформира в супергерой за съхранение и перфектния фон за лятно забавление.

Боядисана синкаво сиво, наскоро освеженият екстериор е хладен контраст на зелената му среда. Лесните за добавяне капаци и прозорецната кутия дават на бараката английска селска вибрация, пълна с пресни насаждения и цъфтящи лози (само в бяла и лавандула за простота).

Показвайте инструментите за градинарство изкусно, за да предотвратите претрупването на пространството. Стените от бял пегборд го правят проста за окачване – и пренареждане – всичко – от ножици до пика и инжектиране на фин слой модел. Двойка кухненски колички осигурява достатъчно място за съхранение и повърхностно пространство, в комплект с трайни метални рафтове и плотове за месарблок, за да се изправи пред допълнителни разхвърляни проекти за градинарство.

Екстериорът на Cottagey осигурява перфектния фон за лятно забавно, в комплект с красиви фенери в стил Stagecoach, които хвърлят романтичен блясък. С градината наляво в такава близост до зоната за хранене на Алфреско, тя създава страхотна зона за поставяне и сервиране, ограничавайки пътуванията напред -назад от къщата.

Тук се движи с двойно съхранение на Rolling, лесно се приближава към вратата, за да служи като временна станция за напитки за забавление на открито. Всички коктейлни нужди са подредени на горния рафт за лесен достъп, докато метална вана, пълна с лед до количката, помага да се запазят напитките хладни. Комплект кафето завеси предпазва пространството да не се чувства прекалено навес, а саксийно дърво хортензия носи навън.

Използването на нови или стерилизирани саксии за хапки и плетени тави за сервиране е игриво кимване на градинския локал. Когато забавлението приключи и очилата са опаковани, зоната бързо се връща на работна повърхност за гърне

Подгответе коктейли и закуски, просто извън полезрението на гостите в ad hoc бар. Прост килим от юта добавя домашна вибрация към пространството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *