Fibaro стартира иновативния сензор за движение Z-Wave

Fibaro официално обяви най-новото допълнение към своя състав на продуктите днес, новият сензор за движение Z-Wave FGM-001.

Устройството открива движение и може да се използва като част от система за сигурност, за да наблюдава дома си, когато сте навън. Но той може да се използва активно като част от сложна система за автоматизация на дома.

Новото устройство има четири основни функции. Първо може да открие дори и най -малкото движение в стаята със своя сензор за движение. Второ, акселерометърът на борда може да открие вибрации и промени в позицията си. Трето, устройството също така се помещава собствен сензор за температура, за да ви даде показания за стаята и да допринесе за система за управление на отоплението. Четвърто, той ще измерва интензивността на осветяването в стаята ви със своя сензор за ниво на светлината.

Сензорът за движение на Fibaro Z-Wave се предлага от Amazon.

Чрез откриване на движение и знаейки дали една стая е заета, Фибаро може да задейства сигнали за сигурност и аларми на натрапници, да позволи на родителите да следят вниманието на децата си или дори да изключат електронните устройства, за да спестят енергия и да намалят риска от пожар, когато стаята е незаета. Ако някой се опита да подправя устройството, Fibaro може да бъде конфигуриран да ви изпрати сигнал или да активира алармата на къщата. Усъвършенстваните възможности за програмиране на сцената на Fibaro означават, че възможностите са почти ограничени….

С усъвършенстваната функционалност за наблюдение на температурата можете да оптимизирате централното си отопление и да намалите сметките. Ако искате да оставите децата си да заспиват със светлините, сензорът може да ги изключи, след като бързо заспиват. Възможността да измервате нивата на светлината в една стая означава, че Fibaro може да регулира вашите светлини, тъй като естествените нива на осветяване се променят, като гарантират оптимален комфорт и енергийна ефективност по всяко време.

В съответствие с революционната архитектура на Fibaro, сензорът за движение на батерията се управлява и комуникира през протокола за безжична Z-Wave-така че няма нужда да инсталирате нови кабели или да променяте дома си, за да го настаните.

Продажба

405 отзиви

Fibaro FGMS-001 Gen 5 Z-Wave плюс сензор за движение-бял

щепсел и игра: Много лесна повърхностна инсталация без пробиване и окабеляване
Регистрира всяко движение и осигурява контрол на светлината и температурата
M Възможност за интеграция с алармени или противопожарни системи

£ 40,09

Купете на Amazon

fibaro.com: Достъпно от Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *