Подаръци, които връщат обратно

, вместо да бръмчат от магазин, за да се притеснявате да попълните багажника на колата си до ръба с подаръци тази година, защо да не помислите за една от тези идеи за подаръци, които връщат добра кауза? Година след година празниците се оказват стрес-фест на преразходването, но наистина трябва да е за качествено време със семейството, пазаруването, което ви кара да се чувствате добре-а не да се счупите-и да давате подаръци, които карат хората да се усмихват. Ето няколко страхотни идеи за подаръци, на които попаднах, които ще накарат и даряващият, и приемникът да се чувстват топли и размити:

Десет хиляди села е чудесна отправна точка. Всички техни кошници, достъпни чрез техния уебсайт, са изработени от занаятчии като част от организация за справедлива търговия с нестопанска цел. Кошницата за хляб на хаки Лутиндзи (вляво) е направена от жените на Gone Rural, женска група за заетост и овластяване на женската група в Свазиленд. Кошницата на списание Kaisa Grass, ръчно изработена от Rishilpi Group в отдалечен Бангладеш, ще приюти онези стари издания на H&H идеално! Или дайте абонамент за подарък на H&H, след което увийте тази кошница, така че да имат нещо под дървото.

50% от цената на тези живачни сови от Западен бряст ще отидат в канадски благотворителни организации като Фондация „Силкидс“, Фондация за детска болница в Алберта и B.C. Фондация за детска болница.

Acacia Creations е екологична и справедлива търговия, базирана в Найроби, Кения. Те изработват бижута и купички, направени от рециклирана хартия. Тези ударни купи са с диаметър около 6 ″ (те също имат 3 ″ и 9 ″ версии), а две купи са еднакви, така че как е това за уникален подарък?

За всяка мека играчка, която купувате в IKEA, Фондация IKEA ще дари 1 долар на UNICEF и ще спести децата, така че те могат да осигурят по-малко сирени деца с качествено образование. Тези мишки биха направили сладък чорап за деца.

И последно, но бих могъл да продължа и нататък, Pottery Barn има цяла раздел „Подаръци, които връщат“ на уебсайта им (също много големи търговци на дребно, просто погледнете под раздела Подаръци на техните начални страници). Подобно на West Elm, Pottery Barn работи с Фондация Sickkids, Фондация за детска болница в Алберта и B.C. Фондация за детска болница. Това хвърляне на изкуствени шипове се продава в момента през уебсайта им, така че го вземете, докато е топло. Плюс това, можете да го направите монограмиран!

За още страхотни идеи за подаръци вижте публикацията в блога на Стейси Смитърс.

Фото кредити: 1. Десет хиляди села2. Меркурий сови, Западен Elm3. Средно рециклирани хартиени купи, Acacia creations4. Gosig Råtta Soft Toys, Ikea5. Хвърлящ се шамар, плевня на грънчарството

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *