Предварителен компютър за игра – щастлива история

преди няколко дни измъкнах вик в нашите емисии в Twitter и Facebook за някои спецификации за игрален компютър. Малко по -късно получих отговор от автоматизиран читател на дома (и собственика на компютърен магазин) Дейвид Лукас.

Сега последният път, когато изградих компютър, той беше Pentium 3, така че загубих връзка с най -новите и най -добрите в света на PC дънните платки и други подобни. Въпреки невежеството ми, Дейв беше много търпелив с мен и работихме през няколко спецификации, преди да пристигнем на идеална машина късно в понеделник. Компютърът е построен във вторник и премина през 24-часов тест за изгаряне в сряда, преди да бъде изпратен в четвъртък. Пристигна с мен вчера (петък) и е фантастично – точно това, което искахме.

Така че това наистина е просто щастлива история за това как в епоха, в която магазините за големи кутии често предоставят такава разочароваща услуга, чудесно е да намерите независим, знаещ компютър, който все още върви тази миля за своите клиенти. Ако имате нужда от машина, защо да не им се обадите първо и вижте какво могат да направят за вас. Благодаря Дейв!

MedwayComputers.co.uk: www.facebook.com/medwaycomputers

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *