Многофункционалният контролер на Dynalite DDMC802GL

новият универсален модул на Dynalite е многостранен, за да приеме до четири двойни канали или два квадратични модула/карти за приставки/карти за различни товари. Това дава възможност на каналите му да се използват за много различни функции, включително затъмняване или автоматизация на щори, завеси или вентилатори и т.н. Това показва много по -неизползвани канали, както може да се случи при традиционните единични функции.

„Универсалният контролер на Dynalite на шоу на ISE 2009-Westerham, Kent, 5 ноември 2008 г .: На изложението Integrated Systems Europe (ISE) 2009, Manage Ollination, както и Automation Group, Dynalite, ще покаже най-актуалното допълнение на компанията към Illumination, както и Automation неговата рентабилна, както и устойчива серия с многофункционален контролер-DDMC802GL. Перфектен за автоматизация на къщи, както и за приложения за управление на хотелски апартамент, многофункционалният контролер DDMC802GL разполага със специален хардуерно конфигурируем дизайн, където изходните карти за приставка отговарят на определени тонове, присвоени на системата. Тази способност да адаптира продукта към работата оптимизира енергийната администрация, както и намалява разходите, като същевременно се отървава от пропилящите се, както и предоставя гъвкавост на бъдещата устойчивост.

„Разнообразието от многофункционални модулни контролери на Dynalite предвещава следващото„ еко “поколение на Dynalite Technology“, заяви Phil Main, мениджър за развитие на Dynalite Service. „Няма две управленски системи, както и разнообразието от изисквания за управление винаги се увеличава. Чрез предоставяне на способността за използване на специфични за товара модули-независимо дали за затъмняване или автоматизация на щори, завеси или вентилатори-има голямо намаляване на пропилящите се, предизвикани от неизползвани канали в традиционните управленски подходи. Освен това системата е напълно устойчива на бъдеще. Общото надграждане на системата показва много повече от заместване на частни модули. Това са всички важни компоненти за устойчиво бъдеще. ”

Според Main, DDMC802GL разширява водещото разнообразие от икономични контролери за монтиране на DIN Rail, които поддържат големи количества малки тонове в жилищни, хотелски, както и жилищни приложения с висока плътност. „Неравномерната гъвкавост на диналит модулни многофункционални контролери се простира далеч отвъд дизайна на контролера“, каза той. „Той също така включва инсталиране, както и обслужване, при което картите могат да бъдат финализирани, както и вмъкнати след инсталирането на контролера. Както от инсталация, така и от хардуерна перспектива, това води до един от най-икономичните контролери на база на канал, предлаган в жилищното, както и в пространството за автоматизация на хотела. ”

Както новите DDMC802GL, така и съществуващите DDMC802 модулни контролери могат да управляват голямо разнообразие от натоварвания-включително и за управление на фаза на фазата на крайния край, управление на баласт HF (индивидуално програмируем DALI, 1-10V, както и DSI), реле за контрол , вентилатор, както и контрол на завесата. Това ги прави идеалният вариант за къща, както и приложения за автоматизация на хотела, които се нуждаят от производителност извън простия контрол на осветяването. Освен това модулната техника гарантира привлекателна цена.

С осем канала с номинални тона на канал 2A, многофункционалният контролер DDMC802GL (Общо натоварване) може да приеме до четири двойни канали или два квадратични модула/карти за приставки/карти за различни товари. Общата кутия тона е специфична за модула, колкото 16A. Като алтернатива, за приложения, нуждаещи се от максимална гъвкавост, забележителният DDMC802-осем едноканални слотове за модули за приставки-могат да бъдат опаковани до обща кутия тонове 16A във всички конфигурации на картата.

Както всичко е създадено на световноизвестното разпространена философия на Dynalite, където управляващото интелигентност се разпределя за мрежата, както и свързано с помощта на усъвършенстваната серийна автобусна мрежа на Dynalite, Dynet. Всеки контролер се програмира според определени тонове, които контролира, действайки върху указания от отделни панели или сензори, интегрирани с помощта на мрежата на Dynet. Достъпът до програмиране на печалбата е улеснен от порт RS485 Dynet, намерен отпред на всеки контролер, което позволява на регионалната мрежа, както и контролерът да получи достъп до PC, без да се демонтира какъвто и да е вид оборудване. Общо от 170 предварително зададени сцени могат да се съхраняват в мрежата за всяка управлявана зона.

Други характеристики на многофункционалния контролер на DDMC802GL включват подредбата на осем програмируеми сухи се свързват с входовете за елементи на хардуер към контролера (като например отмяна на системата за безопасност), както и незадължителен модул за часовник, намерен на дънната платка в покупката, за да се предотврати консумацията на консумация слот пространство. По същия начин е включено регионално управление на отмяната на предния панел на всеки контролер, който позволява да се включи/изключим всеки частен канал в малко вероятния случай на повреда в мрежата.

За да проверите интегрираното управление на осветяването на Dynalite, както и решенията за автоматизация, отидете на Dynalite в Integrated Systems Europe (ISE) 2009: Hall 3, STи 3A110, RAI изложбен център, Амстердам, 3 до 5 февруари 2009 г. ”

www.lighting.philips.com

Искам още? – Трябва да се съобразите с нас в Twitter, като нас във Facebook, или да се регистрирате за нашата RSS емисия. Можете дори да получите тези новинарски истории, предоставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *