#55: Какво е Фън Шуй? както и ли го прецакваме?

Тази седмица говорим за забавен проект за нов стил, който взехме (първото ни индустриално пространство!), Както и ние, на последно място имаме страхотни новини в отдела за дома на плажа! Също така получаваме програма за произшествия във Фън Шуй от експерт, както и откриваме местата в нашата къща, където интуитивно спазваме техните указания … както и областите, където не се справяме толкова горещо: като грешно съобщение Нашият дизайн на спалнята може да се изпраща, както и как точно нашият план на офиса може да осуети производителността на един човек. Плюс това споделяме точно как можете да се мотаете с нас това лятно време благодарение на списание HGTV, както и и двамата излагаме продукт от дрехи, които сме странно конкретни за това да се оправим.

Можете да изтеглите този епизод от Apple Podcasts, Google Play, Stitcher и TuneIn Radio – или да го слушате по -долу! След това използвайте тази страница, за да проверите всякакъв вид връзки, бележки или снимки, които споменахме. Забележка: Ако четете в четец на емисии, може да се наложи да кликнете към публикуването, за да видите играча.

Какво не
Предпочитаните ни видеоклипове

По-горе е „преди“ от зоната на Loft Office, над която работим за рекламната компания, която използвах да работя за пълен работен ден. Кучешкият дизайн е офис кучето, Атлас.

И въпреки че миналата седмица не успяхме да го направим на нос Чарлз, за да видим развитието лично, нашият изпълнител ни изпрати съобщение на тази снимка на напредъка на сухото строителство !!! Това стои близо до задната врата, както и гледа към заоблената стена във фоайето. Толкова вълнуващо !!

Актуализации

По -горе са няколко снимки от миналогодишното парти на списание HGTV, както и ние сме развълнувани да отидем отново това лято. Това е 21 август в Ню Йорк, както и можете RSVP тук (безплатно е!)

Ще бъдем там, Delight Cho From Oh Delight ще бъде там, Сам Уширо от Aww.sam ще бъде там, ще бъде там Сара Питърсън (главен редактор на списание HGTV), плюс някои други писатели на блогове, които все още не са обявени !

Можете да чуете много повече за миналата година (и първото ни личности, удовлетворяващо с Емили Хендерсън) в епизод № 15

И ето това изявление от IKEA изяснява, че продуктите, отбелязани в Amazon, не са официално от тях.

Както бе споменато, ето бягството в страната в Netflix („Британският отговор на домашните ловци“), в допълнение към закупихме ферма на HGTV, за много по -селските жилищни доброта на дома.

Фън Шуй

Това е Теная Колар, професионалист на Фън Шуй, както и специалист по стил, с който говорихме в този епизод

Ето къде можете да посочите за нейната напълно безплатна 3-дневна програма за произшествия по имейл във Фън Шуй

По -долу е снимка (стара) снимка на нашия офис, където можете да видите точно как Шери е много повече „в команда“ на пространството

И в тази много по -нова снимка можете да видите как точно сме добавили огледало над бюрото ми, за да покажем зоната зад мен (тъй като откраднахме картината, която беше там за спалнята).

И на тази снимка на нашата спалня можете да видите една от „единичните дами“, висяща над растението (от тук).

Другият (този) е от противоположната страна на стаята.

Ние копаем

1/2/3/4/5/6/6

Както беше обещано, точно тук са само няколко от черното, което се къпеше, приляга на Шери по време на лова й. #1, както и #6, са тези, които тя в крайна сметка запази, както и тя сподели няколко бележки за други къси галове с малки глави в графиката по-горе.

И ако това не беше достатъчно модно ръководство за един епизод, ето обикновената, близка бейзболна шапка, която спортувам в наши дни. Разбрах го във ВМС (не изглежда толкова „затруднено“, колкото се представя в снимката на продажбите), но най-вероятно ще се забие или черното, или екологичното.

Освен това, ако търсите нещо, което сме изкопали в миналия епизод, но не се имайте предвид в кои бележки да кликнете, ето главен списък на всичко, което копаем от всичките ни минали епизоди.

И накрая, огромна дума, благодаря на вас, че DAP за спонсорирането на този епизод. Натиснете dap.com/yhl, за да откриете много повече за DAP продуктите и можете да откриете много повече предложения и техники, като ги спазвате в Instagram, Twitter, Facebook, както и Pinterest (те са @dapproducts на всички тези места).

Благодаря за слушането, момчета!

*Тази публикация включва партньорски връзки

Още съобщения от млада домашна любов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *