Автомобил или кухненски компютър

Ето интересно ръководство за изграждане на автомобилен компютър. Това представлява интерес и за Smart Home Entusiasts също като много от изискванията, които правят IDEA CAR PC (мултимедия, сензорен екран, мрежа, малък форм фактор и мълчалив зактор), правят тези системи идея за много домашни автоматизация и роли на медийните плейъри …

„Потребителите на автомобилни компютри трябва бързо да стигнат до приложенията си и с минимум взаимодействие. Така че клавиатурите и мишките, макар и удобни за случайна работа в колата, са с ограничена употреба в автомобил. Вместо това, автомобилните компютри трябва да разчитат на сензорни екрани и софтуерни интерфейси с „кожи“, които позволяват на потребителите бързо и безопасно да имат достъп до приложенията си. В Car Lingo сензорният екран работи като „главен блок“, осигурявайки достъп до избор на музика или GPS. Основна цел на автомобилния компютър е да замени главния блок на автомобила с сензорен екран, който ще действа като GPS, CD плейър, радио и други подобни.

Кожи, използвани със софтуер за разпознаване на глас, също могат да осигурят безопасен и предимно свободен метод за работа с приложения. Приложения като Roadrunner и Skinbedder работят с разпознаване на глас Navivoice, за да осигурят бърз достъп до приложения с минимум засягане на водача. На екрана по-долу можете да видите как Navivoice помага за интегриране на гласови активирани GPS с игра на медии и други приложения, като GPS функциите бързо и безопасно с еднословна команда ..

VIA: InformationWeek.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *