DIY Springtime Centerpiece

За ранно начало на пролетта произведете идилична миниатюрна градина с тази проста, но елегантна работа на Мартин Циконе, съсобственик на градинарски стил в Торонто.

Тревата осигурява весело поръсване на цвят, което озарява дори най -сивия ден. Най-доброто от всички, плантатор, изпълнен с трева, предлага свежест на открито без изискване за косачка.

Материали, както и инструменти

Контейнер

Пластмасова облицовка (ако контейнерът ви има дренажни дупки)

Камъчета

Богата на хранителни вещества почва

Сянка трева семе

Саксийни цветя

Цветни яйца

Гладки камъни

Етап 1

Използвахме плитък бетон, но всеки тип контейнер, от поцинкована контейнер до ръждясала урна, ще направи. Ако контейнерът ви не е доказал за изтичане, подредете го с пластмаса. Поставете 1/2 ″ слой камъчета в долната част за отводняване.

Стъпка 2

Добавете 1 ″ почва за гърне, както и я изравнете. Водна почва старателно. Поръсете с щедър слой семена. Използвайте бутилка за мъгла, за да намокрите семената (тежкото поливане ще ги избута само отстрани).

Стъпка 3

Поставете контейнер в прозорец. Дръжте почвата влажна, като замъглявате с вода. След две седмици добавете поръсване на семена, за да се сгъсти. Когато тревата достигне предпочитана височина (около три седмици), подстригвайте се с ножици.

Стъпка 4

Извадете цветята от саксии, както и се отървете от излишната почва. Подредете цветя, за да изглеждате така, сякаш са растали естествено от трева. Използвайки остър нож, нарязани дупки в трева, след това поставете цветя. Добавете цветни яйца, както и камъни, за да украсите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *