Добавяне на хардуер към шкаф IKEA (и скриване на принтера)

, толкова, колкото и вие, мъжете надвиснали над нашите краткосрочни дръжки за низове за нашия нов Effektiv File Cabinet (Забележка: Това е сарказъм), ние загребахме някои Действителен хардуер, който много предпочитаме.

Те са дръжки за черно стъкло, които първоначално са били 9 долара, но в забавлението лоби (известен още като Schlobby Bobby) е имало една от тези вечни 50% отстъпка от продажбите, така че вместо това са били 4,50 долара на поп.

Нашите любими видеоклипове

Както обсъждах тук, бях малко нервен от инсталирането им, защото от мен зависи да се уверя, че всички са центрирани и равни (шери + измерване = срив). Така че аз утроих и дори си направих малко ръководство от запас от карти. Първо разбрах, че дупките ми трябва да са 6,25 ″ и 9,25 ″ от ръба, ако искам да бъде центрирана (поради което нарисувах тези две вертикални линии) и избрахме, че желаем дръжките да бъдат поставени 2,5 ″ Надолу от горната част на вратата (затова добавих тази хоризонтална линия 2,5 ″ надолу от горната сгъване). Използвах гънката в хартията, за да я подредя последователно за всяка сделка и някаква лента, за да я държа на място, докато се прецаках през нея, за да създам ръководства. Може би трябваше да разкъса 3 или повече долара, за да закупя малките пластмасови хардуерни ръководства, които много от вас обсъждаха от различни места (Ikea дори имаше такъв), но това всъщност в крайна сметка работи наистина добре (и не бях сигурен, че Ikea Човек би работил с дръжки, които не са от тук).

След като дупките бяха направени в моя водач, това също улесни преобръщане на листа хартия и го използва на отсрещната врата на шкафа (осигурявайки перфектно симетрично разположение).

За щастие всичките ми дупки излязоха перфектно. Но едва след като ги пробих, открих, че не всички дръжки са перфектни. Ург. Забележете как дупките в най -добрата сделка са перфектно центрирани? И най -добрата дупка вляво един вид изглежда мъдро, сякаш увеличава вежда?

Ако забавлението лоби не беше от другата страна на града (добра новина, току -що чухме, че един се приближава до нас през октомври), щях да се върна и да си разменя двете лоши. Но вместо това просто пробих съответните дупки във вратата малко по -дълго (знаете ли, по -високо?), За да отчета кризата. Тогава просто можехме да затегнем хардуера, за да ги задържим на място, така че да са добри и равни. Това се получи отлично, слава богу. ЗАБЕЛЕЖКА: Всичко това изглежда много поташено, нямаме търпение да получим някакъв цвят по тези стени.

Те със сигурност са фино допълнение отдалеч, но отблизо ни правят доволни, че чакахме да намерим тези извън големите сини врати на Ikea (или са жълти?).

Шери ги нарича „нейните любовници“ и им казва нещата като „Не изглеждаш ли днес?“ Когато влезе в стаята. Трябва да призная, че и аз наистина ги харесвам.

Особено ни харесва как видът на формата играе от консервирането в нашите офис столове (което ще изглежда много по -добре, когато правим някакви надстройки на бюрото сред хиляда други неща):

О, но няма публикация за шкаф за файлове не е завършена без поглед зад вратите на бляскавите неща, които съхраняваме там. Чанта за принтер и видеокамера. Ооооо. Допълнителни хартиени и висящи файлове. Аааа.

Нашият безжичен принтер (HP Photosmart C4780, който не обичаме – нека просто кажем, че е причудлив), се вписва доста добре (тя е 17 x 11 x 6,5 ″), защото таблата с хартия се сгъва, когато не се използва. Разбира се, той все още има проводник за захранващия кабел, който първо се опитах да се плъзга през гърба, като пробих дупка. Тогава разбрах, че ще бъде по -просто само да се отдели горния рафт на efektiv за момент (тъй като се инсталира в три вертикални части) и след това го повдигнете леко и притиснете кабела през пукнатината отзад (благодаря на HP, че направи мъничък плосък шнур!).

Вижте, дори не можете да го видите:

Във чекмеджетата на шкафа за файлове има много, добре, файлове. Изненада!

Закупихме няколко цветни висящи от Office Depot (за нещо като 7 долара за 25), за да направим подаване малко по -малко манила. Ако в сместа имаше само зелени, на практика бихме могли да ги наречем съди, че салфетката на салфетката е много по -продуктивна сестра: Сюзън Файловите папки.

Дори избрахме да съхраняваме някои различни документи за принтер там за лесен достъп. Знаеш ли, за това един път в месец, когато всъщност отпечатваме нещо.

Така че Тар тя е засега. Effektiv официално е настигнат с дръжки (струна, ще ви липсва) и различни нужди от офис (купчина в ъгъла на стаята, вие също ще бъдете пропуснати). Следва? Вероятно някои мебели се пренареждат и със сигурност някои надграждания на сгради/осветление/общи.

Междувременно кой друг се консумира с висящи файлове? Случвало ли ви се е да сте се озовавали с крив хардуер, който има саркастично нещо за повдигане на вежди? Забелязахте ли, че съм написал запас от карти като всички една дума в раздела ми на файлове (Шери нежно обсъди това за мен преди секунда)?

Още съобщения от Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *