Акценти на High Point: Втора част

Вдъхновяващо е със сигурност дума за обяснение на моята висока точка, пътуване в Северна Каролина. (Ако сте пропуснали първия ми блог за пазара на мебели, щракнете тук.) Ако някой е фен на телевизионното шоу декоратори за милиони долари, както и видя епизода, в който Мери Макдоналд пътува до High Point с Натан Търнър, за да го подкрепи в Неговите мебели се представят, както и на шоуто, бихте повярвали, че High Point е предимно мазни закуски за вечеря на места като Waffle House.

Сега другарят Камерън Макнейл, както и аз ядех някакво голямо хранене, както се вижда от моята снимка по -горе. Yum. Разликата между Камерън, както и аз, както и тези декоратори за милиони долари е, че наистина харесваме вафли, но ние също бяхме развълнувани, както и изумени от голяма част от видяното.

Една от най -значимите изненади за мен беше броят на шоурумите, създадени в стари индустриални сгради. Кратки и сестри на Сиско (по -горе) вкараха една от най -добрите сгради в града, както и това беше идеалният фон на техните еко линии от мебели. Просторна, красива светлина, която идва, селски старо дърво – нищо не искаше в това пространство. както и им даде възможност да направят някои наистина завладяващи неща със своя мърчандайзинг. Това със сигурност е метод за развълнуване на продавачите, както и дизайнерите, развълнувани от линия.

Аз лично харесвам този екран с дистанция, направен от останки от смесен материал, красивия полилей, както и стената, поставена в стари реклами във вестници. Сега това е нещо, което всеки тип от нас може да изпълни в резервно пространство или читалня.

Halo вкара стария град, който приключи зала за техния шоурум. Отново имаше отлична естествена светлина, както и много зона на стената за идеи за екрана. Хареса ми метода, който те показаха колекцията си от плетени кошници, както и може да предвиди тази същата техника, използвана в кънтри дом или лятна къща за съхранение – каква прекрасна идея!

Мистър Браун не получи стара сграда, но те направиха невероятна задача да направят кабинките си да изглеждат така, сякаш са в завладяващи пространства. Отлична концепция за изнасяне за мен беше шкафче за книги, подредена в съвременни тапети за силуети, както и пълна със стари книги, кутии, както и форми за обувки. Смешно, и трите са неща, които събирам, но не съм ги събрал в допълнение към това. Нещо, което трябва да направя в предстоящия уикенд, след необходимата закуска за вечеря, разбира се.

За много повече трикове, разгледайте Камерън, както и телевизионния сегмент на Джоел Брей.

Фото кредити: 1-5. Мег Кросли

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *