Sky стартира онлайн абонаментна услуга

Sky на Sky-on-поискване, Sky Player [сега Sky Go] току-що е направил грим. Сега той използва плъгин Microsoft Silverlight (Firefox, Safari и Internet Explorer се поддържат) и за първи път ще бъде наличен с абонамент, така че потребителите да могат да получават и да се наслаждават на канали на живо на живо, без да е необходимо сателитно ястие или приемник. Просто използвайте вашия компютър (някои функции, достъпни за потребителите на Mac, но не всички) и широколентова интернет връзка.

Съществуващите клиенти на Sky все още ще имат достъп до Sky по заявка, както преди. Освен това, ако сте клиент на Sky и вече плащате за „Multiroom“ или „Sky Broadband Max“, тогава новият поток на живо ще ви бъде на разположение без допълнително разходи. Абонатите на други пакети Sky ще трябва да плащат 10 паунда на месец.

Договорът за он-лайн ползване е само 30 дни, така че това дава на хората интересен начин да влязат и излизат от абонамент, ако има предавания, които искат да видят, докато Sky Sports е един от 9-те канала, налични при старта, не е ясно Какво ще бъде и няма да бъде достъпно, тъй като Sky Say Частите от графика ще бъдат „почернени“ поради проблеми с правата. Видео потокът е Avai; способен в три качествени настройки, в зависимост от наличната ви честотна лента. Абонаментите за клиентите, които не са в небето, започват от £ 15 на месец (в момента 7,50 британски лири на месец Uuntil 09 февруари).

Изпълнителният директор на Sky Майк Дарси каза: „Искаме да дадем на клиентите възможно най -голям избор не само в това, което гледат, а в това как им се наслаждават. Sky Player TV признава, че за някои компютърният екран вече е предпочитаният екран, чрез който да се наслаждавате на телевизия. Разработвайки самостоятелен абонамент за безопасна онлайн платформа, ние отговаряме на разнообразните нужди на днешните клиенти. Очакваме с нетърпение да направим услугата много по -завладяваща с добавянето на дори много по -голямо удоволствие от телевизионната телевизия през новата година. ”

skyplayer.sky.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *