DIY: Индивидуализиран стол за картини

Старши редактор Сали Армстронг споделя проект „Направи си сам“, за да превърне основен стол в индивидуализиран спомен.

Имате ли живописни снимки, хванати на вашия телефон или компютър, или прибрани в албуми? Открих забавен начин да позволя на един от любимите ми да заеме централната сцена. Направих снимка на пристанище в Мейн, където семейните ми празници всяка година, отпечатах го като декал и го прикрепих към гърба на стол. Получих вид по поръчка-и беше лесно и икономично да се направи! Крайният резултат е страхотно спомен, който получаваме удоволствие всеки ден.

Ще ви е необходима снимка, стол, ацетатен лист, подложка за рязане, нож за полезност, маркер и владетел.

Можете да получите отпечатани снимки на снимки в много магазини за изкуства; Бях направил моята в местните дезерти (направих допълнителен етикет, само в случай, че допуснах грешки). Направете снимка, която харесвате и я отпечатате малко по -голямо от повърхността, която продължава (моята беше 12 ″ x 20 ″ декала за 7 1⁄2 ″ x 15 1⁄2 ″ повърхност). Тази снимка е направена на телефона ми, така че качеството не е фантастично – но това придава на изображението мек, живописен вид. Ако харесвате по-ясен ефект, уверете се, че снимката, която използвате, е висока разделителна способност.

Този проект работи най -добре на стол с доста равна повърхност и прави ръбове. След като подготвите доставките си, започнете, като поставите лист ацетат над задната част на стола си, където ще отиде бакалията за снимки. Използвайки владетел и маркер, проследете очертанията на задната част на стола върху листа си ацетат, за да създадете шаблон.

Поставете листа на ацетат върху режеща постелка и много внимателно изрежете по линиите, които сте направили с маркер в стъпка 1, като използвате владетел и остър нож за полезност. Не забравяйте да държите пръстите си безопасно от пътя!

Поставете шаблона на ацетат над виниловия карти за снимки и се уверете, че подложката ви е отдолу. След като ацетатът е на върха на секцията от снимки, която искате да се покаже на стола, много внимателно отрежете декора, като използвате линий и нож за комунални услуги. Ако се притеснявате от темата, която се движи, докато режете, залепете ъглите, за да не се изместват.

Отлепете поддръжката на вашата снимка, за да разкриете лепкавата страна на снимката. Започнете в единия край и внимателно прикрепете декала към стола си назад, изглаждайки всякакви въздушни мехурчета, докато вървите. Ако направите грешка, не се притеснявайте; Можете да отлепите етикета и да го преустроите доста лесно. Това също показва, че можете да промените снимката толкова често, колкото искате, точно като въртяща се художествена галерия!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *