Space Space Redux: Част 1

Сега, когато годеникът ми е напуснал в чужбина за последния си семестър на университета, реших, че е време да направя някои модификации на нашия апартамент. Тъй като той ще свърши с часовете, когато се върне през юни, вече няма да изискваме да погледнем голямото си бюро за надмощване. Замяната му с уютна маса за хранене ще отговаря на нашия живот в училище много по-добре.

Зоната за хранене се вижда незабавно от предната зала, както и споделя основната дневна зона с телевизионната зона, така че търся комплект, който няма да бъде визуално тежък или също толкова голям за пространството. Точно тук има няколко продукти, които ми хванаха окото:

Тази кръгла маса за пиедестал от Западен бряст има ефирна база, както и ще работи добре от предната зала, което ни позволява да се смиламе около нея с лекота. Харесвам столовете, но бих предпочел по-облечен стил.

Тази разширяема таблица с ъгъл с ъгъл от West Elm също би работила добре, както и ще ни предостави двойно използване. Изваждайки средния лист, масата ще се свие до размера на апартамента, като ни осигури избор за пълен размер на храненето, когато се забавляваме. Също така би било лесно да се добавят два главни стола към комплект от четири.

Говорете за светлината, както и за ефирна-тази кръгла стъклена маса, както и за отстраняване на стола от IKEA би било фантастично за малко апартамент с отворена концепция.

Това е още един фантастичен комплект за фантастични разходи от IKEA, но не съм сигурен, че високите гърбове на столовете са това, което търся.

Сега това са типът столове, които търся! Тези скъпоценни камъни на Западен бряст биха изглеждали остри около масата с ъгли, сега, както и по-късно. Харесвам материалните седалки, а не трудните седалки, както и долната част на гърба няма да бъде визуално обструктивна.

Следете да откриете, открийте кои от тях избирам!

За повече вдъхновение за трапезария вижте нашия ръководство за трапезарно пространство и разкрасяване.

Фото кредити: 1. Таблица на пиедестала на Arc, West Elm2. ъглова разтегателна маса за крак, Западен Elm3. Salmi/Tobias, Ikea4. Stornäs/Henriksdal, Ikea5. Стол за хранене с решетка, западен бряст

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *