Keene Electronics, както и ExtraveGetables разкриват Control4 Kira Chauffeurs

създателите на шофьори за автоматизация на къщи „Допълнителни зеленчуци“ съвсем наскоро позволяват на хардуера на Iranywhere от Keene Electronics да говори Control4. Системата може да се използва за осигуряване на сериен, както и IR навън навсякъде в IP мрежа …

„Keene Electronics създава гениални AV решения повече от 20 години, както и ние сме щастливи, че допълнителни зеленчуци са успели да интегрират нашия хардуер за домакинства в Ирани, за да използваме с Control4. Това осигурява на инсталаторите най -голямата гъвкавост, както и опцията при проектиране за своите клиенти. ” – Алън Куинби Директор на Кийн Електроника

Философията на „допълнителни зеленчуци“ е да решава проблеми за инсталаторите, както и за техните клиенти “, заявява Джейн Шотландия, изпълнителен директор на допълнителни зеленчуци. „Ние разбираме, че някои клиенти предпочитат простотата, както и познаването на дистанционното небе. Използвайки Keene Kira, както и използване на силата на Control4, може да се използва дистанционно небе за управление на система. Keene Kira е мощна, мощна приспособление, което може да се използва за осигуряване на сериен, както и IR навън навсякъде в IP мрежа. ”

Love Control4 обаче искате да запазите дистанционните на небето? Допълнителни зеленчуци Kira Chauffeurs позволяват да се използват дистанционни на небето с Control4! Управлявайте всички източници на Control4, използвайки познатото небето дистанционно!

Keene, както и допълнителни зеленчуци са горди, че разкриват първо световно-метод за използване на небесно дистанционно с Control4. Използвайки Keene Kira (Electronic IR навсякъде), както и допълнителния драйвер за зеленчуци, индивидът може да управлява небесна кутия, свързана със система Control4 с познатото си небето дистанционно. Още по -добре, Sky Remote също може да бъде използвано за управление на цяла система Control4 извън кутията!

Keene Kira, както и водачът могат да получат, както и да разпознаят IR команди. Шофьорът е изпратен готов да разпознае дистанционното небе+HD. Просто насочете дистанционното небе на Keene Kira, както и може да управлява цялата система. Чрез натискане на „Interactive“ ще се появи Control4 OSD (като натискане на червения бутон „4“ на дистанционно Control4). След това Sky Remote може да се използва за навигиране на Control4 OSD (на екрана дисплей). Когато е избрано приспособление, Sky Remote ще управлява и това. Това е всякакъв вид джаджа – не само небето.

Също така си струва да се отбележи, че докато водачът е предварително конфигуриран да работи с дистанционно небе, той може бързо да бъде променен, за да разпознае други дистанционни контроли, базирани на IR. Keene Kira позволява IR, както и серийни команди да се предават в IP мрежа. Използването на драйвера, IR, както и серийните функции се появяват в композитора като обикновен Control4 IR, както и серийни връзки. За разлика от HDBaset, който се нуждае от IR, както и серийни портове в края на главата, Keene Kira наистина ги произвежда директно в IP мрежата.

Допълнителните зеленчуци ще демонстрират шофьора на Keene Kira на щанд 15 в необходимостта, създадена онлайн в Sandown Park на 13 юни 2012 г. Допълнителните зеленчуци Keene Kira Driver, както и документацията се предлага сега от уебсайта за допълнителни зеленчуци www.extravegetables.com [ Актуализация – Control4 е получил допълнителни зеленчуци Ltd]

Предлага се от Amazon

Бестселър № 1

1 отзиви

Keene IR навсякъде IR над IP модули (двойка) Kira
Keene Electronics KIRA128 IR навсякъде над IP.

£ 102.60

Купете на Amazon

Бестселър № 2

Keene IR навсякъде IR над IP модул (128 код) KIRA128
Keene Electronics Kira двойка IR навсякъде над IP модулите.

£ 71,24

Купете на Amazon

Бестселър № 3

Keene IR навсякъде (чифт) плюс irbkit (4 излъчвател) предлага Kirakit2
Управлявайте до четири IR джаджи през вашата IP мрежа
Модулите IR навсякъде са съвместими с 36 ~ 40K IR сигнали, използвани от по -голямата част от DO
IR усилвателят на разпределение е проектиран да филтрира, както и да отхвърли нежеланите смущения от плазмата &

£ 142.50

Купете на Amazon

Диапазон на Keene Iranywhere (Kira)

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *