Insteon Pulls V1.0 UK Hub – Клиентите да получават напълно безплатни замествания

Insteon отидоха в автоматизирания дом миналото лято, за да тестват някои от техните прототипи във Великобритания. Това води до меко стартиране на европейските модули в края на миналата година. Въпреки това, тъй като тогава има истории на потребителите, които имат проблеми с надеждността с хъба, устройството, което е почти централно за всяка настройка на Insteon. Тогава миналия месец Insteon издаде прессъобщение, в което обяви нова версия на Hub.

Попитахме директора на Marketing Isaac Sanz на Insteon дали този нов център реши проблемите и ако собствениците на V1.0 UK Hub ще бъдат на линия за замествания …

Ние идентифицирахме и коригирахме проблемите с първоначалното ни издание Insteon Hubs. Направихме го приоритет за модернизиране на всеки център на пазара. Потребителите трябва да се свържат с компанията, чрез която са направили покупката за подробности как да заменят своя център.

Подробности за новите промени в хъба бяха през последните месеци PR от Insteon …

Новият Hub на Insteon включва различни подобрения на хардуер и софтуер, включително: пълна комуникация с двойна лента, защитен отдалечен достъп и подобрена сила на сигнала за мощност както за сигнали на Insteon, така и за X10. Към мобилните приложения са добавени множество функции, които изпълняват диапазона от подобрения на потребителския интерфейс до технологичните подобрения под кората. За пълен списък с подобрения, моля посетете www.insteon.com/hub.

Хубаво е да видите, че Insteon е поставил ръцете си до този и заменя Hubs за напълно безплатни към техните ранни адоптиращи клиенти във Великобритания. Кажете ни вашия опит, ако сте получили един от новите хъбове в коментарите по -долу.

Предлага се от Amazon

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1
Insteon за хъб
156 отзиви
Покупка на Amazon

2
Insteon за smartlinc
33 отзиви
Покупка на Amazon

3
Homeboy for instoon hub
21 отзиви
Покупка на Amazon

insteon.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *