Glam Greek Style

разпечатка на това фоайе, отпадащо от челюстта от един от любимите ми дизайнери, Сюзан Каслер, е прикован на мотивационната ми дъска за доста време. Напълно съм влюбен в гръцки архитектурни аспекти – автентични или фалшиви – така че фронтонът, както и рамкирането около вратата, заедно с корнизите, плоските арки, скобите за превъртане, извисяващите се тавани, както и белите стени, ме карат да се приспивам. Добавете към това лъскавата тъмна врата, златните акценти, както и мраморният под, както и за мен, това е свършена сделка.

Това наистина ли е върховното представяне на моя подпис? Едва ли! Наемам малък студиен апартамент. Въпреки това имам силна реакция на това пространство, както и вярвам, че има метод за привличане на усещането, което влияе върху дори моя скромен ерген. Не искам да излизам, както и да купя всеки от тези продукти (моята банкова сметка сигурно не е достатъчно здравословна!) Въпреки това, носенето само на една от тях би било тласък на моя декор, както и на спиртни напитки.

Репликирането на сложни архитектурни детайли обикновено не е опция, но и двете огледала подсказват външния вид на него. Огледалото на Anamaria от Elte (вляво) има десния затруднено оцветяване, както и извиване в горната част, докато луковичният детайл в горната част на огледалото Walpole на Джон-Ричард (вдясно) от Barrymore Furniture подсказва за дърворезбата на фронтомента.

Харесва ми новата колекция от мебели за реставрация на хардуер. Френският тапициран стол за крило не е евтин, но е много по-оправдано разпръскване от античен антик. както и метод по -лесен за намиране!

Забелязах тази таблица Demi-Lune (вляво) на уебсайта на Calgary Based Domaine Furnishings. Той пасва на стила, както и би направил отлична конзола на предната зала. Ditto за винтидж случайна позлатена маса (вдясно) с мраморен връх от The Cross Décor & Design на Ванкувър. (Претърсете редовно регионалните си антични пазари, както и HomeSense за по -евтини версии.)

Този капчив скандал от Итън Алън също е отличен традиционен акцент.

В мечтите си аз онлайн някъде със стари мраморни или варовикови подове. Междувременно обаче ще трябва да се справя с черно, както и с бял пилинг, както и с пръчки винилови плочки-просто, но забележително фиксиране за наем. Когато се заех да направя това за свое място, предположих, че ще бъдат лесни за намиране. Удрях всеки огромен магазин за кутии, както се оказва, че те не са лесно достъпни! В крайна сметка взех някои от заслугите, разкрасяващи се на College Street в Торонто, но инспектирайте вашия хардуер на регионалния дом. Оттогава открих, че ако ги нямат на склад, те могат бързо да бъдат поръчани от основния си склад (2560-222 е кодът за бяло, както и 2560-231 за черно).

И така, това са моите трикове за стил внуци-постигане на антикварен облик с открития от регионални разкрасяващи търговци на дребно.

P.S. Заедно с архитектурните детайли, моят апартамент също липсва кабел. Цялата ми мотивация за стил, използвана за намиране от книги, както и от списания, но вече не! Проверете страхотния нов сезон на Home & House в интернет телевизионното шоу, което е точно на нашия уебсайт!

Фото кредити: 1. Riverly Road Home, проектиран от Suzanne Kasler2. Анамария огледало от ELTE3. Walpole Mirror от John-Richard4. Френски тапициран стол на крилото от Restoration Hardware5. Обзавеждане на домейни6. Случайна позлатена маса от кръстосания декор и дизайн7. Sconce от Итън Алън8. Поясна снимка от Amazon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *