Energenie Remote GSM Mobile Controlled Power Socket

Energenie Remote GSM контролиран захранващ захранващ гнездо (ENER022) ви позволява да контролирате уред с SMS текстово съобщение от вашия мобилен телефон.

Редарният GSM контролиран захранващ гнездо на Energenie ви дава мощност да включвате и изключвате уредите с помощта на вашия мобилен телефон. Просто изпратете текст към SIM вътре в щепсела и щепселът ще се включи или изключи, в зависимост от текущото му състояние.
Гнездото също може да се използва като монитор, за наблюдение на температурата на околната среда и за наблюдение на захранването. Това се използва с голям ефект в редица ситуации, при които е важно да се наблюдава, че мощността се доставя на уред, например със сървъри.
Той не само следи мощността, но е в състояние да наблюдава околната температура, това е чудесно в дом по отношение на вентилаторите, климатика и преносимите радиатори. Това е особено полезно за тези с проблеми с мобилността, тъй като може да наблюдава температурата и да се увери, че необходимите продукти са включени.

Предлага се от Amazon

Авангардна Energenie – Ener022 – Дистанционно GSM контролиран захранващ гнездо – [Пакет от 1] –
Маркиран продукт
Тегло: 56
Великобритания SafetFy Spec

Купете на Amazon

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *