Axentra разкрива Homebase House Server

Ето Linux, захранван от сървъра на Windows House. Homebase House Server от Axentra се захранва от тяхната система Hipserv, както и дава възможност на потребителите да съхраняват, както и да споделят своите медийни файлове чрез домашната си мрежа или в мрежата в допълнение да улесняват архивирането. Системата ще бъде предложена през Q1 2008, както и разходите започват от $ 699 за версията на Terabyte 1.

Уебсайтът на Axentra има завладяваща страница на бета VM (виртуална машина) версия на Hipserv, която може да се стартира на машина на Windows (в момента се предлага само на OEM производители).

„Axentra ™ Company днес обяви дебюта на своя HomeBase ™ House Server. Предлагат се в еднократно, както и в двутерабайт версии, както и захранвани от наградената платформа за приложения на софтуера на Hipserv ™ на Axentra, Homebase предоставя на потребителите безпрецедентна способност да управляват, да съхраняват, както и да споделят всички видове медийни файлове със семейството, Добри приятели или в къща с множество устройства – от компютри, както и телевизори до мобилни телефони, цифрови фото кадри, цифрови медийни плейъри, дори и игралните системи на Sony PlayStation 3 или Xbox 360.

Правейки върха на линията, стилът на препоръката на уреда на домашния сървър на дома, предлаган на широката публика, Axentra предоставя най-модерната итерация на своето софтуерно приложение Hipserv Media Server директно на потребителите. Мощен, както и функционален уред на House Server, Homebase показва нарастващата колекция от услуги за добавки на Hipserv, произведени от Axentra, както и неговите партньори.

HomeBase поставя цифровите снимки на потребителите, музиката, както и видеоклиповете на една ръка разстояние, когато, където и да е, както и по -лесно от всякога. Например, Homebase дава възможност на потребителите просто да плъзгат и пускат цифрово съдържание, което прави лесно да се каталогизира снимки, видеоклипове, както и музика в обикновени споделени папки или частни, специфични за потребителя папки. Сървърът също така прави лесно споделянето на материали с добри приятели, както и с членове на домакинството в мрежата от всяка точка на света чрез защитния уеб портал на Axentra www.myhipserv.com. С този портал хората могат да преглеждат или слушат файлове през всякакъв вид общ уеб браузър или чрез много мобилни устройства, използващи мобилния интерфейс www.myhipserv.mobi.

Освен това, Homebase използва гениален обхват от четири взаимосвързани, ултра бързи трудни дискове. Множествените конфигурирани RAID5 устройства не само помагат за осигуряване на безопасно съхранение, както и възпроизвеждане на големи медийни файлове, но също така и значително повишават ефективността за бързо регионално и отдалечено обслужване на медиите.

„HomeBase е изключително мощен сървър за къщи за всеки на пазара за решение, което обединява устройствата в техния дигитален дом“, заяви Niall O’Driscoll, вицепрезидент по рекламата, както и продукт за Axentra Corporation. „Това е най -доброто решение за всеки, който иска цялостна команда, както и да получи достъп до тях, колекцията от цифрови медийни файлове, в допълнение към простото архивиране, както и синхронизирането на техните важни документи.“

Голяма гама от устройства
Homebase поддържа забележително разнообразие от устройства, както и стандарти. Музика, видеоклипове, както и снимки могат да бъдат достъпни от много цифрови медийни плейъри, които са съвместими с UPNP A/V и/или DLNA (Digital Living Network Alliance). Вграденият сървър на iTunes ™ може да предаде аудио към Macs или компютри, оборудвани с клиента на iTunes, докато видеоклипове, както и снимки могат да се виждат по телевизори, както и в цифрови фото кадри.

Axentra поема лично медийно удоволствие на MAX с New HomeBase ™ House Server, захранван от Hipserv ™
Собствениците на Xbox 360, както и Sony PlayStation 3 Game Systems могат да използват тези платформи, за да получат достъп и до мултимедийни файлове. Всъщност сървърът на Homebase Homebase на Axentra е мощен, за да задвижва материали към няколко платформи, както и устройства, всички в точно същото време. Каквато и да е нужда, Homebase може да я поддържа!

Решение за архивиране/синхронизиране
Отвъд функцията си като домашен сървър на къщата, Homebase се представя перфектно като резервно решение
за компютри, както и за домашни мрежи. Неговата Gigabit Ethernet скорост, както и значителни възможности правят резервните копия на важни файлове, както и папки бързо, както и удобни. За способността за резервно копие извън сайта устройствата за съхранение на трети страни могат да бъдат свързани чрез USB портове на Homebase; Приспособлението също ще поддържа резервно копие извън сайта директно от интерфейса на Hipserv чрез закупуването на членство в Hipserv Advanced Security на Axentra (наличен край на Q1 от 2008 г.).

Ценообразуване, както и наличност
Къщата на Homebase Homebase ще бъде предложена за закупуване директно от Axentra, в допълнение към избора в интернет търговските обекти, започвайки в края на първото тримесечие на 2008 г. Ще се предлагат две версии: A 1 TB/256 MB RAM RAM Версия за $ 699,00 (SRP), както и 2 TB/1 GB RAM версия за $ 999,00 (SRP). ”

www.axentra.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
ПокеT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *