Aeon Labs дразни с Aeotec Z-Wave Plus Doorbell

, така че това е малко закачка. Ако внимавате за звънец на вратата Z-Wave, тогава как точно звучи това …

Заредете звънеца на Aeotec с вашите предпочитани мелодии, както и го включете във вашата Z-Wave мрежа, за да преоткриете един от основните аспекти на всеки дом. Звънецът на вратата Z-Wave е лесен за настройка, както и напълно адаптивно. Променете силата на звука с къси натискане на отделения бутон за силата на звука. Избягвайте от един звуков тон до още един чрез дълго натискане на бутона за силата на звука.

Сдвоете звънеца на вратата с вашия съвместим Z-Wave Plus Controller, за да конфигурирате джаджата дистанционно, както и да го включите в сцени или събития, включващи други елементи във вашата мрежа. Използвайте звънеца на вратата, за да поставите осветлението с активирана Z-Wave. Получавайте известия всеки път, когато някой звъни на звънеца на вратата ви, както и да ги оставите да използват мъдро заключване на вратата.

Доста дяволски близо, нали? Системата вече се предлага на редица световни пазари, както и ние попитахме Aeon Labs, когато можем да очакваме да видим версия на Обединеното кралство, както ни казаха …

Страхувам се, че сега нямаме дата на Обединеното кралство. В момента финализираме поредица от други основни джаджи за Обединеното кралство и, много по -широко, ЕС, преди да се съсредоточим върху регионалния звънец.

Разбивач на сърца. О, добре, нещо, което да гледате напред за следващата година, може би. Открили ли сте страхотен звънец на вратата на Z-Wave? Нека разберем в коментарите по -долу.

[Актуализация – Нова версия сега се предлага в Amazon]

aeotec.com: Още устройства Aeotec Z-Wave

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / снимки от API на Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *