5 стилни модела с Agely Charm

H&H Stylist Reiko Caron споделя пет безвременни тенденции в дизайна.

Докато гледах с архивите на H&H онзи ден, възхищавайки се на отлични области от последните проблеми обратно до 80 -те, забелязах шепа разкрасяващи модели, които се появяват отново, както и отново. Всяка година нашите представени дизайнери, както и собствениците на жилища доказват, че свежата гледна точка обикновено е всичко, което е необходимо, за да се осигури стар предпочитан нов живот. Не убеждавате, че моделът може да бъде безвременен? Проверете няколко от предпочитаните от мен области от последните проблеми, които показват пет традиционни вида.

Подовете на теракотите се завръщат. Тяхната топлина, както и достъпността им ги правят подходящ избор за добавяне на автентично испанско докосване. През 1987 г. дизайнерът Джоана Тринг сдвои тези топли плочки с традиционни борови мебели за усещане в страната, докато през юли 2015 г. Morgan Michener на H&H, както и Kai Ethier, също така се заемат за по -еклектичен, както и съвременен външен вид с гладки железни столове, също така и с гладки железни столове, и с гладки железни столове като маса с мрамор.

Фотограф: 1. Майкъл Маховлих 2. Ангъс Фъргюсън

Източник: 1. Дом и къща април/май 1987 г. 2. Дом и къща юли 2015 г.

Дизайнер: 1. Joanna Thring 2. Morgan Michener, както и Kai Ethier

Живите ботанически щампи бяха огромни през 80 -те; Просто проверете това жилищно пространство от нашия брой юни/юли 1987 г. Както и докато днес все още харесваме ярки цъфтежи, ние се приближаваме към тях по по -минимален, съвременен начин. През април 2012 г. Margot Austin на H&H използва подход на Pared-Back към модела, избирайки жизнена завивка, както и трансфер на единична стена, за да внесе няколко цветни попадения в тази спалня-бяла в галерията.

Фотограф: 1. Майкъл Маховлих 2. Ангъс Фъргюсън

Източник: 1. Дом и къща юни/юли 1987 г. 2. Дом и къща април 2012 г.

Дизайнер: 1. Джейн Дюпере, както и Урсула Кайзер 2. Марго Остин

Черната, както и бялата кухненска зона е повтарящ се модел по голяма причина: прави подходящ фон за акценти в различни цветове, както и до покрития, както и има свеж, графичен вид. Още в края на 80 -те години белите уреди, както и закръглените дърпания бяха видни допълнения. Сега оптимизираният хардуер, квадратното съхранение, както и смесените метални акценти се чувстват точни.

Фотограф: 1. Масао Абе 2. Андре ездач

Източник: 1. Дом и къща септември 1987 г. 2. Дом и къща септември 2015 г.

Дизайнер: 1. Джаки Райсън 2. Габриел Савой

Purple е многогодишен, предпочитан в отдела за цветни акценти, тъй като може да изкриви светлина, както и очарователна или дълбока, както и драматична. В това жилищно пространство от края на 80-те, слоевете върху слоеве от виолетова боя, както и текстил направиха силно изявление. Съвсем наскоро Sally Armstrong на H&H постави приглушено въртене на лилаво, като го закали с неутрални нюанси, както и с естествени текстури.

Фотограф: 1. Майкъл Маховлих 2. Вирджиния Макдоналд

Източник: 1. Дом и къща март 1987 г. 2. февруари 2013 г.

Дизайнер: 2. Сали Армстронг

Това отклонено жилищно пространство от нашия проблем от май/юни 1993 г. напълно обхвана модела на испанския стил със слоевете си от топъл цвят, както и естествената текстура. В наши дни обликът, повлиян от испански език

Фотограф: 1. Роб Меленчук 2. Майкъл Грейдън

Източник: 1. Дом и къща май/юни 1993 г. 2. Дом и къща октомври 2011 г.

Дизайнер: 1. Франческо Джулини 2. Кийт Макдоналд

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *