40 -инчов LCD TV с IP контролни и медийни функции

Следващото поколение KLEGG KLM401A 40 ″ Flat Panel LCD Television позволява на потребителите да контролират медийни функции, като изпращат IP команди върху конвенционална Ethernet или безжична мрежа.
Направете всичко, което вашият Windows XP компютър може да направи – и много повече. Запазете цялото си цифрово съдържание и го разпространявайте безпроблемно. Изживейте неограничено забавление чрез изтегляне на филми, телевизионни предавания и музика от интернет. Използвайте любимите си DVR функции като пауза, игра и запис за телевизия на живо или възпроизвеждане на DVD. Освен това можете да изгаряте записана телевизия на DVD или CD. Най -доброто от всички телевизори на Klegg Media Center се помещава в зашеметяващо четка алуминиево шаси, което със сигурност ще допълва всеки корпоративен или домашен декор … 40 ″ плоския панел LCD телевизионни функции с предварително инсталиран автономен контрол, персонализиран софтуер, предназначен да работи безпроблемно с множество устройства в дома. Klegg Electronics and Autonomic Controls, софтуерна компания, базирана в Ню Йорк, са членове на програмата AMX In Concert; Съюз на производителите, посветен на създаването на безпроблемни, напълно интегрирани контролни решения. Други партньори по програмата в концентрация включват 3M, съответни технологии и асоциирани аудиозационни сътрудници. Сюзън Полесе, говорител на автономните контроли, каза: „Вярваме, че телевизорът на Media Center на Klegg с двупосочно IP контрол е перфектно решение за персонализирани интегратори, тя им позволява да доставят богато медийно изживяване на своите клиенти с прост достъп до сензорния панел до техните цифрови библиотеки в едно кутийно решение. ”
LCD телевизорът Klegg 40 ″ Flat Panel позволява на интеграторите и персонализираните инсталатори просто да изтеглят предварително изградени модули за управление или от уебсайта на Klegg Electronics или Autonomic Control и бързо интегрират телевизора на Media Center с AMX, Crestron, HAI или други системи за управление и автоматизация. В допълнение, инсталаторите могат да персонализират 40 ″ интерфейса на сензорния панел с плосък панел LCD и да създават макроси и сцени, които се координират с множество устройства в дома. Медийният център на Klegg, управляващ Microsoft Vista, ще бъде показан и демонстриран в Microsoft Vista Pavillion, Booth #1317A, както и щанда на Klegg Electronics #751
LCD телевизорът KLM401A 40 ″ е част от следващото поколение на Klegg Electronics „Smart Home Technology“, която позволява на развлекателните продукти да работят безпроблемно и да общуват помежду си в домашна мрежа или по интернет от всяко място.

www.kleggusa.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *