#28: Защо не можем да изберем цвят на боя Dang?

brrrr, навън е студено, така че защо да не се притиснете под одеяло с бележките на шоуто за епизод №28 на Young House Love има подкаст? И един много повече въпрос: Кой има 7 деца, зашеметяваща бразилска ваканционна къща и е в подкаста тази седмица?! Това е Novogratz, разбира се! И в епизода на тази седмица Робърт и Кортни ни говорят за създаването на най -доброто изживяване на гостите във вашия дом, както и за създаването на голямо домакинство с голям набор от деца. Плюс това, ние сме луди, затънали за предстоящ избор на цвят на боя. Като, 14 тестови разстройства в … и все още няма решение. Също така, ние заемаме позиция срещу продължаващия компютърен бунт в нашата къща, гледаме на нашите вакуумиращи недостатъци и Джон изповядва любовта си да организира малки неща.

Можете да изтеглите този епизод от iTunes, Google Play, Stitcher и TuneIn Radio – или да го слушате по -долу! След това използвайте тази страница, за да проверите всякакви връзки, бележки или снимки, които споменахме.

Какво ново
Нашите любими видеоклипове

Моята минимална обиколка на гардероба
Шери ви отвежда във всеки последен чекмедже на скрин и закачалка за дрехи в нашата спалня, за да покаже как тя поддържа минимален гардероб за обикновен, неусложнен килер.

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 16 секунди

След това
Как да се мотаете тапети сами
01:00

На живо
00:25
02:03
01:16

Ще разбием всички цветове на плажната къща, които обмисляме в бъдеща публикация в блога (надяваме се с решение!) Но засега ето как изглежда предната част на къщата (отгоре). Можете ли да кажете, че сме навсякъде?

О, и ето новият iMac, който Джон получи, и новият MacBook Pro Sherry получи. Засега харесваме.

Актуализации

Можете да видите (и да вземете!) Анкетата за публикацията на Epiphanies Decluttering тук в бележките на шоуто за епизод № 24.

Какво не

Ето кръза на HouseBeautiful (чрез Elle Decor) на 7 -те грешки, които правите вакуумиране

Новограцът

Ето къде можете да забиете новата им книга „Бийчсайд Бохемски“, за да разгледате техния бразилски ваканционен дом (видян по -долу), както и много идеи за всякакви пътувания или забавление.

И не забравяйте, ние сме значителни фенове на първата им книга, Downtown Chic, която посочихме преди в подкаста

Можете също да вземете новия им тест за дизайн на gratzidesign.com (не забравяйте да проверите от мобилното си устройство)

И винаги можете да сте в крак с тях на уебсайта им, техния Instagram и дори да пазарувате техния сайт за електронна търговия за неща за вашия собствен дом.

Ние копаем

По -горе са няколко от онези организатори на малки отделения, които Джон копае за съхраняване на нокти, винтове, шайби, котви, закачалки за картини, телени капачки и др. 1/2/3/4/5/6

И тук са любимите нови дънки на Шери (не се изисква подгъване!), И еластичните панталони на Джон на Джон.

PSST- опитвайки се да намерим нещо, което сме изкопали в миналия епизод, но не помните в кои бележки за шоуто да кликнете? Е, ето главен списък на всичко, което копаем от всички минали епизоди.

Посетете diyz.com/yhl, за да научите много повече или да го изтеглите днес в Apple App Store или Google Play, и потърсете YHL в приложението за някои видеоклипове, включващи няколко 5-стъпка проекта, които събрахме заедно.

*Тази публикация се състои от партньорски връзки*

Още статии от любовта на младата къща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *