20-та годишнина празненства: Спечелете сет за отопление на Lightwaverf на стойност £ 160

, за да помогнете за отпразнуването на нашата 20-годишнина, имаме планина от страхотни награди, които да дадем благодарение на изключително щедра подкрепа от нашите много обичани мъдри домашни компании. Този път ние предоставяме набор от отопление на отопление Lightwaverf на стойност £ 160!

Lightwaverf е основният дизайнер на UKS и производител на Wise Home Devices. Техният обхват включва димери, гнезда и отоплителни приспособления, които всички могат лесно да бъдат ретро и съществуващи жилища, без да се изисква повторно изпълнение. Благодарение на Lightwaverf за тяхната подкрепа на автоматизираната домашна общност.

** Конкуренцията е затворена **

Поздравления за победителя @jf_archer

Комплектът включва мъдър отоплителен пакет от 3 клапани на радиатора плюс домашния смартфон WiFi Web Link Controller. За шанс да спечелите този пакет на стойност £ 160, просто ни последвайте в Twitter и след това ретуирайте този туит. Просто като това.

Ще запазим това състезание отворено до полунощ GMT на 24 януари 2016 г., така че имате много време за влизане и ние ще обявим шампиона тук. Това раздаване е отворени посетители във Великобритания и се прилагат нашите нормални конкурсни политики. успех на всички!

mismarthome.co.uk: lightwaverf.com

Искам още? – Следвайте ни в Twitter, като нас във Facebook или се регистрирайте за нашата RSS емисия. Можете дори да получавате тези новинарски истории, доставени чрез имейл, директно до входящата ви поща всеки ден.

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *