10 РАБОТНИ РАБОТИ ЗА ПРОМЕНТА ЗА ОБРАЗОВАНЕ НА ИЗМЕРНИ ВОДИ

Асистент редактор на стил Дженифър Копър споделя свежи концепции за следващия ви проект за боя.
Харесвам естествена патина, като опетнено сребро или изморена дървесина, но когато повърхността на парче е по -малко от желаната, бързият слой боя има силата да я трансформира напълно. Плюс това, рисуването е достъпно, бързо и лесно, така че променяте ума си всеки път, когато друг цветен телефон се обади на вашето име. Ето защо съм малко сериен художник – силата на боята може да бъде почти пристрастяваща!

Независимо дали бихте искали да вдъхнете нов живот в дадена зона, като боядисвате стените, подовете и таваните си или опитайте ръката си на по -малка работа като разпръскване на стара мебел, има боя за всеки тип материал и приложение. Вдъхновен? Точно ето няколко свежи концепции за следващия ви проект за рисуване.

Отворена шкафче за книги или Étagère е отлично парче за боядисване в свеж нюанс, тъй като отворените гръб и страните ще предпазят цвета да се чувстват надмощни. Листният екологичен обновява този рафен блок, привличайки окото на някои доста книги и обеми.

Фотограф: Валери Уилкокс

Източник: Дом и къща септември 2014 г.

Продукти: Възглавница с лилава шарка, дизайни на Pehr.

Дизайнер: Джена Кейди

Докато някои тухлени стени са красиви, добавяйки топлина и структура към стаите, други не са толкова съвсем – и поддържането на тухлена стена, подложена само в полза на това, че има такава, не винаги е най -добрият избор! В тази реновирана кухня дизайнерът Триш Джонстън поддържаше голямата конструкция на тухлената фурнирована стена, но я нарисува неутрално бяло, за да прикрие недостатъците си.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: Дом и къща февруари 2014 г.

Продукти: тухлен фурнир, Century Architexture; Sconces, Elte; Таблица, таванско врати; изпражнения, хардуер за възстановяване на RH.

Дизайнер: Триш Джонстън

Ако не можете да се отървете от неблагоприятен архитектурен елемент, можете или да го нарисувате, така че да се съчетае със стените, или да се забавлявате и да го подчертаете с цвят на изявление. Тук старши редактор Morgan Michener отиде със силен доматен оттенък, за да съживи радиатор, осигурявайки тази област непосредствен страхотен фактор.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Дом и къща септември 2012 г.

Продукти: произведения на изкуството от Рей Чарлз Уайт; радиатор, радиатори на желязо; Жълто ястие, Elte; Ръжда-олеум; Флуоресцентна боя за спрей, къщата на къщата.

Дизайнер: Morgan Michener

В неутрална зона като тази красива, пълна с светлина кухня, можете да се забавлявате с енергична боя. Завърналите крака на тези столчета наистина се открояват в слънчево жълто, а рисуването на четирите прави ярко изявление. (Не се притеснявайте: когато парчетата са доста малки, като тези изпражнения, можете бързо да ги боядисате отново, ако се уморите от цвета.)

Фотограф: Янис Николай

Източник: Дом и къща март 2014 г.

Дизайнер: Лиза Муди

Разбийте правилата: Не винаги трябва да се боядисва в бяло нюанс или точно същия цвят като стените ви. Интерес за телефонни обаждания към отлични архитектурни елементи, като високи дъски, с палто от контрастен цвят. За един неочакван, колкото и да е все още изискан, отидете на богат нюанс като това отлично маслинено зелено.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Дом и къща февруари 2013 г.

Продукти: Settee, Châtelet; килим за зона, възглавница с червено хвърляне, elte; Възглавница за хвърляне на шарени, 1212 декор; корнизи, дома на депото; Цвят на стената, сочещ (2003), облицовъчен цвят, маслиново (13), Farrow & Ball.

Дизайнер: Джоел Брей

Не искате да посвещавате на цвета на стените на спалнята си? Не можете да избирате между няколко различни нюанса? ЗащоНе се съобразява с главния редактор на старши стил Джоел Брей и изрисува няколко големи платна, като ги облегна на стената като неписано табло. Харесва ми комбинацията от мека тапе и руж, избрана за този проект.

Научете точно как да направите на снимката DIY: боядисано платно табло.

Фотограф: Angus Fergusson

Източник: Дом и къща октомври 2014 г.

Продукти: Пейка, стол, розов юрган, централна възглавница, Elte; Маса с две чекмети, Little Box, Assolon Inc.; покритие на одеяло, чаршафи, au lit; кръгла маса, Kantelberg + Co.; лампа, председател; Възглавници, върхове и греди на ляво и дясно шарени; платна, десери; Централен цвят на платното, обръснат кокос (p5242-34), цвят на дясно платно, обработка на тялото (p5135-34), пара-бои (ляво платно, персонализиран цвят); Цвят на стената и пода, All White (2005), Farrow & Ball.

Дизайнер: Джоел Брей

Понякога не става въпрос за рисуване на нито едно конкретно парче мебели или архитектурен елемент; Всичко е в създаването на перфектния фон за великолепно парче. Този красив дървен стол в очарователната къща на дизайнера Деб Нелсън се откроява красиво срещу меки подове с бяла боядисване, стълби и стени.

Фотограф: Джанет Кимбър

Източник: Дом и къща юли 2014 г.

Продукти: Цвят на боя (навсякъде), облачно бяло (CC-40), Бенджамин Мур; Хвърлете възглавница, Deb Nelson Design.

Дизайнер: Деб Нелсън

Опително е да се измъчва от ярки цветове, когато рисувате нещо толкова голямо като легло, камо ли две легла в едно пространство! Въпреки това, докато създавате усещане за баланс, като използвате по -меки нюанси по стените, например, можете наистина да го направите на мебели. Харесва ми точно как лъскавата повърхност на тези доста единични легла засилва жизнения син оттенък.

Фотограф: Стейси Брандфорд

Източник: Дом и къща юли 2014 г.

Продукти: килим, Серина и Лили; легла, вила в Мейн; Таблици, реколта фини обекти.

Дизайнер: Натали Ходжинс и Кейт Стюарт

Боядисаните тавани набират популярност в наши дни, така че продължете напред и разкрасете тези дългозначителни повърхности. Въпреки това, преди да вземете ролера си, не забравяйте да помислите за повърхността на вашата боя. Плоската повърхност има тенденция да абсорбира светлина и визуално да се оттегля (създавайки илюзията за по -висок таван), докато повърхността на лъскаво ще покаже повече светлина, колкото и да се оттегли по -малко. Дизайнерът Алисън Прингъл избра небесно синя боя в лъскава повърхност за малкия си апартамент, което добавя голяма яркост към пространството.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Дом и къща септември 2014 г.

Продукти: Цвят на боята на тавана, синьо цвете (2057-60), Бенджамин Мур; диван, ikea; Масичка за кафе, винтидж фини предмети; Ikat Fabric, дизайнерски материи.

Дизайнер: Алисън Прингъл

Бял-боядисаният под е очарователен, традиционен и безвременен. Въпреки това в къщичката на декоратора Хайди Смит, поръсване на воднист тюркоаз наистина оживява главно бялата калница, осигурявайки му свежо, оживено усещане. Според мен това е идеалното количество цвят за малко пространство.

Фотограф: Жан Лонгпре

Източник: Дом и къща юли 2013 г.

Продукти: цвят на пода, син пламък (6152-42), SICO.

Дизайнер: Хайди Смит

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *