10 кучета, които обичат къщичката толкова, колкото и вие!

За много хора, планирането на пътуване до къщичката означава и привеждане на Фидо заедно за возенето! С изобилие от открито пространство, което да се движите наоколо и неограничен доставка на пръчки, които да дъвчете, ходенето до къщичката може да бъде също толкова вълнуващо за вашия домашен любимец, колкото и за вас. Съставихме галерия от кученца, които обичат да я разрошават!

Домашното куче на дизайнера Кари Маккарти Били получава свеж въздух при това сензационно вила отстъпление на остров Pender на B.C. С изобилие от извисяващи се вечнозелени дървета и необикновени гледки с изглед към брега на морето, ние сме шокирани, че този погледен пух успя да погледне!

Фотограф: Янис Николай

Източник: House & Home юли 2014 г.

Дизайнер: Кари Маккарти

Löwchen Pooch Wrigley изглежда развълнуван, че е на езерото си Muskoka, Ontario, Cottage със собствениците Катрин и Кори Дефрансиско и новия брат Чарли.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Къща и дом юли 2013 г.

Дизайнер: Cory Defrancisco, Muskoka Living Interiors

Този очарователен ганараскан на име Маги може да не е в къщичката, но тя е възхитена кемпер! Този ремарке на Airstream от 80 -те години на миналия век седи река в Grand Valley, Онтарио и има всички луксове на вила.

Обиколете този трейлър на Airstream на H&H TV.

Фотограф: Валери Уилкокс

Източник: Къща и дом юли 2015 г.

Дизайнер: Кент Уърт (Kravet Canada), Sean Swayze (Byron Patton & Associates)

Спасител за домашно куче Мейсън се радва на много повече от 10 декара, за да управлява Амок в кабината си Catskills, N. Y. Зад него (и собственикът Робин Шобин) е релаксираща зона за огнена зона, която използва сладко място, за да се отдръпне и да се наслади на богатството на зеленото.

Фотограф: Anastassios Mentis

Източник: House & Home May 2015

Дизайнер: Brendan Kwinter-Schwartz, Kwinter & Co.

Стилистът Деб Нелсън седи пред студиото си за къщичка с преданото си куче Рокси. Дуетът прекарва лятото си в тази висококорационна, черно-бяла къщичка, разположена в историческо село Харбър, точно извън Халифакс, N.S.

Фотограф: Джанет Кимбър

Източник: House & Home, юли 2010 г.

Дизайнер: Деб Нелсън

Португалското водно куче на Дейвид и Хедър Бийтън-Шеси, е спокойно на палубата на своята къщичка за лодки от 2000 квадратни метра в Мускока, Онтарио.

Фотограф: Дона Грифит

Източник: House & Home, юли 2011 г.

Дизайнер: Дизайнер Дейвид Бийтън, стилист Jentry Chin

Булдог Биф и Лабрадодл Бо Дидли прекарват много от времето си в това спиращо дъха ултрамодерно пространство на езерото, което се издига от скалите на брега на езерото Стоуни.

Фотограф: Майкъл Грейдън

Източник: Къща и дом юли 2011 г.

Дизайнер: архитект Пат Хансън

Кучето на дизайнера Марта Стърди, Джаксън, се представя тук да се развива на къщичката си на остров Престън. За този пух, размотаването в основното забавно пространство на вилата показва, че се лекува с зашеметяваща гледка към B.C. брегова линия.

Фотограф: Мартин Теслер

Източник: Къща и дом юли 2012 г.

Дизайнер: Марта СтърдиPooches Zach и Drew прекарват известно време със своите собственици, Maxime Vandal и Richard Ouellette от Les Ensembliers, в класическия им Knowlton, Quebec, Cottage, който е построен през 1943 г.

Обиколете този дом на H&H TV.

Фотограф: Andre Rider

Източник: House & Home May 2014

Дизайнер: Maxime Vandal, Richard Ouellette, Les Ensembliers

Португалското водно домашно куче Моджо получава малко слънце в къщичката на семейството си, която разполага с частен док и изглед към езерото Мускока.

Фотограф: Вирджиния Макдоналд

Източник: Къща и дом юли 2012 г.

Дизайнер: Майкъл Ангъс

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *