Трудност на Amigo за интеграция на Wise House

всички ние разбират, че системната интеграция е най -голямото препятствие в изграждането на сложни мъдри къщи днес. Трудността на Amigo е хиляда евро в наградни пари, за да мотивира изявленията си към техния проект. Гледайте видеото по -долу за Amigos Glimpse за интегрирано, наистина интелигентно бъдеще на мъдрите къщи.

„Работата на Amigo създаде слой за приложения на софтуер с отворен код, който позволява разработването на интелигентни мрежови домашни среди. Установеното софтуерно приложение е напълно безплатно, както и може бързо да бъде удължено във формата на нови идеи.

Сега е време да предадем софтуерното приложение в квартала, както и телефонно обаждане по тях, за да продължат напредването, както и да го направите история за успех. Това е моментът, в който вие, както и вашият екип, влизате. Вземете нашия софтуер, проверете, както и го разгърнете, както и „Създайте своя свят“. Най -добрите концепции ще бъдат възнаградени.

Job Amigo установява междинен софтуер, който динамично интегрира разнородни системи за постигане на оперативна съвместимост между услугите, както и устройства. Например, домашните уреди (отоплителни системи, осветлителни системи, перални машини, хладилници), мултимедийни плейъри, както и рендери (които взаимодействат чрез UPNP), както и личните джаджи (мобилни телефони, PDA) са свързани в домашната мрежа с мрежата с мрежата с мрежата с мрежа Работете по оперативно съвместим начин. Тази оперативна съвместимост в различни домейни на приложението също може да бъде удължена в различни къщи, както и на места. Job Amigo е съвместно усилие на петнадесет европейски бизнес, както и на изследователски организации в мобилни устройства, както и домашни мрежи, разработване на софтуерни приложения, потребителска електроника, както и домашни уреди. “

www.extra.research.philips.com

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *